Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Χάποελ Μπερ Σεβά ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. ο προπονητής της ομάδας, Μπαράκ Μπασάρ, έδωσε μια άλλη διάσταση στο αποτέλεσμα τονίζοντας πως η ομάδα αισθάνεται απογοήτευση που δεν πέτυχε ένα εκτός έδρας γκολ!

Ο κ Μπασάρ προέβη σε αυτή τη δήλωση σε ισραηλινά Μέσα, ενώ για τη ρεβάνς υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Φύγαμε από αυτό το ματς με μία γεύση απογοήτευσης διότι δεν σκοράραμε ένα εκτός έδρας γκολ, που θα ήταν πολύτιμο. Μας έλλειψε το εκτός έδρας γκολ. Ακόμα και με αυτό το πολύ καλό για εμάς αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Χάποελ, Μπαρντά κινήθηκε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος χαρακτηρίζοντας τη λευκή ισοπαλία ως "το καλύτερο 0-0 που είχα ποτέ"!

«Πιστεύω πως η καυτή μας έδρα θα μας δώσει ώθηση. Θεωρώ πως ο κόσμος μας θα είναι πολύ πιο φανατικός απ' όσο περιμένουν οι αντίπαλοί μας. Αυτό σίγουρα ήταν το πιο ευτυχές 0-0 για μένα. Το καλύτερο 0-0 που είχα ποτέ», ανέφερε ο Μπαρντά.