Facebook Pixel Χοντρό παρασκήνιο με Φορτούνη και Βίκτορ!
| 2016-07-29 10:00:00

Χοντρό παρασκήνιο με Φορτούνη και Βίκτορ!

Χοντρό παρασκήνιο με Φορτούνη και Βίκτορ!

Θέμα φαίνεται πως υπάρχει με τον Έλληνα άσο, ο οποίος ήταν… τρελαμένος μετά το παιχνίδι της Τετάρτης - Γιατί στράβωσε με τον προπονητή του!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε κόντρα στην Χάποελ μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και η γκρίνια που ακολούθησε ήταν άνευ προηγουμένου, αλλά και απόλυτα δικαιολογημένη. Η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ ήταν απογοητευτική και για αυτό κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα «καθαρίσει» την πρόκριση στη ρεβάνς του Ισραήλ.

Ωστόσο, το 0-0 και οι… μουρμούρες δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού, καθώς σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το Ρέντη, αλλά και όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο του Γ. Καραϊσκάκης, υπάρχει και ένα «θεματάκι» με τον Φορτούνη. Ο Έλληνας άσος μπορεί να προσπάθησε αρκετά και ουσιαστικά να …διασώθηκε από την γιούχα μετά το τέλος του παιχνιδιού, ωστόσο οι αντιδράσεις του κατά την διάρκεια του αγώνα, "χτύπησαν" πολύ άσχημα.

Ο Φορτούνης από το πρώτο ημίχρονο, όταν και κατάλαβε πως οι συμπαίκτες του ήταν σε κακή μέρα, αποφάσισε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, ωστόσο όχι μόνο δεν το κατάφερε, αλλά προκάλεσε και αντιδράσεις, καθώς υπήρξαν φάσεις στις οποίες ήταν παραπάνω ατομιστής από ό,τι έπρεπε. Μάλιστα, το συγκεκριμένο φάνηκε πως ενόχλησε και κάποιους από τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, υπήρξε και κάτι άλλο που έκανε… μπαμ στο δεύτερο ημίχρονο, το ξενέρωμα του όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Τσόρι και τον ενημέρωσε πως η εντολή του Βίκτορ είναι περάσει στα άκρα, ώστε ο Αργεντινός να αναλάβει την δημιουργία του παιχνιδιού από το κέντρο. Η οδηγία ήταν φανερό πως δεν άρεσε καθόλου στον Φορτούνη, ο οποίος κατέβασε το κεφάλι και πήγε …στραβωμένος να παίξει εκεί που του είπαν.

Η συγκεκριμένη αντίδραση λοιπόν, δεν άρεσε σε πολύ κόσμο και σίγουρα δεν δείχνει καλά σημάδια τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και συνολικά για την ομάδα. Ο Βίκτορ δεν μπορεί να ξεπεράσει έτσι απλά το θέμα και θα πρέπει άμεσα να βρει λύση, αφού ξέρει καλά πως ο φετινός Ολυμπιακός, στηρίζεται απόλυτα πάνω στον Έλληνα άσο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως άλλαξε σύστημα και κατέβασε για πρώτη φορά με αυτή την παράταξη την ομάδα του κόντρα στην Χάποελ, μετά την… σφαλιάρα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και τις μουρμούρες που υπήρξαν λόγω της τοποθέτησης του Φορτούνη στα άκρα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags