Facebook Pixel Αποκαλυψη Λόρια για ΑΕΚ και Κετσπάγια!
| 2016-08-08 17:24:00

Αποκαλυψη Λόρια για ΑΕΚ και Κετσπάγια!

Αποκαλυψη Λόρια για ΑΕΚ και Κετσπάγια!

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας μίλησε για το πρόσφατο "ναυάγιο" της μεταραφής του στην ΑΕΚ.

Ο πρώην τερματοφύλακας των ΟΦΗ και Ολυμπιακού, Γκιόργκι Λόρια, μίλησε για την παρ' ολίγον επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο διεθνής γκολκίπερ αποκάλυψε πως επιθυμούσε να αγωνιστεί στον Δικέφαλο, ενώ και ο Τιμούρ Κετσπάγια ήθελε να τον φέρει στην ομάδα, ωστόσο άλλοι παράγοντες αποδείχθηκαν καθοριστικοί για να μην συνεργαστούν τελικά οι δυο πλευρές.

Παράλληλα, μίλησε για μια πιθανή μελλοντική επιστροφήγ του στην Ελλάδα και έδωσε την εκτίμησή του για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Τιφλίδας.

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Γκιόργκι Λόρια:

Πρόσφατα ανανέωσες με την Κρίλια. Πως είναι η ζωή εκεί;

«Ανανέωσα με την Κρίλια και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Η ζωή στην Ρωσία δεν είναι σαν της Ελλάδας, όπου υπάρχει ζέστη, θάλασσα, ήλιος. Αγαπώ την ζωή στην Ελλάδα και ειδικά αυτή της Κρήτης. Δυστυχώς εδώ δεν είναι έτσι».

Πόσο σημαντικό είναι για σένα να ξέρεις ότι αποτελείς βασικό μέλος της ομάδας σου;

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό επειδή εγώ το μόνο που θέλω πάντα είναι να παίζω. Ζω για να βοηθάω την ομάδα που είμαι να πετύχει ανεξάρτητα από το σύλλογο που βρίσκομαι. Αυτό είναι το πνεύμα μου».

Πριν λίγο καιρό ήσουν κοντά στην επιστροφή σου στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Τελικά, τι συνέβη και δεν έγινε αυτό;

«Ναι είναι αλήθεια. Ήμουν πολύ κοντά στην ΑΕΚ αλλά δεν θέλω να εμβαθύνω στο τι έγινε. Ξέρω ότι ο Τιμούρ (Κετσπάγια) με ήθελε στην και εγώ επίσης ήθελα να είμαι μαζί του για να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, που έχει σπουδαίους οπαδούς. Ενας πολύ καλός μου φίλος είναι οπαδός της ΑΕΚ. Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις που θα παίζεις αύριο. Τέλος πάντως, θα ήθελα να πω ένα "ευχαριστώ" στον Τιμούρ επειδή με εμπιστεύεται και να του ευχηθώ καλή επιτυχία επειδή την αξίζει. Ελπίζω μια μέρα να συνεργαστούμε σε συλλογικό επίπεδο, είναι πολύ καλός ως άνθρωπος και προπονητής».

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την ομάδα που αναδείχθηκε και υπηρέτησες για αρκετά χρόνια, την Ντιναμό Τιφλίδας. Ποιο είναι το φαβορί για την πρόκριση;

«Είδα την κλήρωση. Θα είναι δύσκολα και τα δύο ματς. Στα χαρτιά ίσως υπάρχουν φαβορί αλλά στο γήπεδο όλα τα ματς είναι 50/50».

Ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύναμα σημεία της Ντιναμό;

«Μη με παρεξηγήσετε αλλά η Ντιμναμό είναι η ομάδα της γεννέτηρας μου και η ομάδα που έπαιξα για πολλά χρόνια, δεν μπορώ να σταθώ στα δυνατά και στα αδύναμα σημεία της. Υποστηρίζω την Ντιναμό όποιος και να είναι ο αντίπαλός της».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου φέτος με την Κρίλια;

«Πιστεύω ότι ο σύλλογος θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο συγκριτικά με πέρυσι, αλλά θα είναι πολύ δύσκολα επειδή έφυγαν αρκετοί καλοί παίκτες. Θα κάνουμε όμως την προσπάθειά μας».

Θα ήθελες να επιστρέψεις στην Ελλάδα;

«Όπως λέω πάντα, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις που θα είσαι στο μέλλον! Αν ποτέ επιστρέψω στην Ελλάδα θα είναι ένα γεγονός που θα με κάνει πολύ χαρούμενο. Αγαπώ την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags