Facebook Pixel Τι ζήτησε ο Κετσπάγια από τις μεταγραφές
| 2016-08-11 23:59:00

Τι ζήτησε ο Κετσπάγια από τις μεταγραφές

Τι ζήτησε ο Κετσπάγια από τις μεταγραφές

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες του για τις επερχόμενες υποχρεώσεις της ομάδας και την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ έκανε ειδική μνεία στα νέα πρόσωπα της ομάδας.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την απόδοσή τους στο ματς με τα Τρίκαλα λέγοντάς τους πως αντιμετώπισαν το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα.

Παράλληλα, τους ζήτησε να είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι ενόψει του φιλικού με τον Ηρακλή το Σάββατο, αλλά και της επερχόμενης πρεμιέρας του πρωταθλήαματος στις 20 Αυγούστου.

Τέλος, ο τεχνικός της Ένωσης εξέφρασε την ελπίδα να είναι έτοιμοι και οι νέοι παίκτες της ομάδας (Αλμείδα, Ροντρίγκες, Ντίας) ώστε να τους έχει στη διάθεσή του στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά, η ομιλία του Γεωργιανού:

«Θέλω να σας πω συγχαρητήρια, γιατί δείξαμε σοβαρότητα και πήραμε ακόμη μια νίκη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια, και τα επίσημα και τα φιλικά. Τώρα θα παίξουμε το Σάββατο με μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με τον ίδιο τρόπο.

Η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει, αν ξεκινήσει κανονικά και πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι. Ελπίζω και οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα πιο μετά να είναι και αυτοί έτοιμοι μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις για να μας βοηθήσουν κι αυτοί»,

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags