Facebook Pixel Έξαλλος ο Κούγιας! Ο ΠΑΟ τού πήρε κλεισμένο άσο!
| 2016-08-13 23:00:00

Έξαλλος ο Κούγιας! Ο ΠΑΟ τού πήρε κλεισμένο άσο!

Έξαλλος ο Κούγιας! Ο ΠΑΟ τού πήρε κλεισμένο άσο!

Έξω φρενών είναι ο πρόεδρος της AEΛ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που του έκλεψαν μέσα από τα χέρια ξένο ποδοσφαιριστή! Ποιος είναι και τι λένε από τη Λάρισα; 

Έξαλλος είναι ο Αλέξης Κούγιας με τον Παναθηναϊκό, καθώς, όπως ισχυρίζεται, οι Πράσινοι πήραν μέσα από τα χέρια της Λάρισας ξένο άσο.

Ο λόγος για τον Λαουτάρο Ρινάλντι, τον Αργεντινό φορ, που η μεταγραφή του στο Τριφύλλι έγινε μεγάλο σήριαλ, ενώ εδώ και λίγες μέρες ανήκει στο πράσινο δυναμικό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ υποστηρίζει ότι η ομάδα του μίλησε πρώτη με την πλευρά του παίκτη και πως, μάλιστα, υπήρχε κατ΄ αρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός μπήκε σφήνα και κατάφερε να κλέψει τον Αργεντινό, προσφέροντας προφανώς περισσότερα χρήματα και κίνητρα.

Ο Αλέξης Κούγιας θεωρεί unfair την κίνηση του Παναθηναϊκού να πάρει έναν παίκτη που είχε κλείσει ο ίδιος, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται, αν και η αλήθεια είναι ότι όλο αυτόν τον καιρό που ακουγόταν το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον συγκεκριμένο παίκτη δεν είχε διαρρεύσει κάτι για τη Λάρισα.

Όπως και να έχει, στη Λάρισα λένε ότι πρώτοι συμφώνησαν με τον Λαουτάρο Ρινάλντι και πως αν δεν είχε γίνει το μπάσιμο του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή ο παίκτης θα είχε ντυθεί στα βυσσινί.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags