Facebook Pixel Τα... καρφιά Στραματσόνι για τους παίκτες του!
| 2016-08-14 09:53:00

Τα... καρφιά Στραματσόνι για τους παίκτες του!

Τα... καρφιά Στραματσόνι για τους παίκτες του!

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού προσπαθώντας να εξηγήσει τι πήγε στραβά στο φιλικό με την Ομόνοια, τα ...χώνει στους ποδοσφαιριστές του, ενώ παράλληλα δίνει και μία υπόσχεση στους φιλάθλους για την συνέχεια.

Βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός θα σταθεί στο ύψος του στις αναμετρήσεις με την Μπρόντμπι και δεν θα επαναλάβει την άσχημη εμφάνιση του φιλικού με την Ομόνοια δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι μιλώντας στην «Πράσινη».

«Η ομάδα ήταν πολύ κακή. Παίξαμε άσχημα στην άμυνα, η Ομόνοια πήρε το παιχνίδι πάρα πολύ σοβαρά, ενώ εμείς το είδαμε σαν προπόνηση, με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη. Σίγουρα δοκίμασα πολλά πράγματα και έκανα πολλά πειράματα, αλλά υπήρξαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κάτω από την πραγματική τους ικανότητα και αξία», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

«Σίγουρα την Πέμπτη απέναντι στην Μπρόντμπι θα δούμε τον πραγματικό Παναθηναϊκό, γιατί στην Κύπρο δεν είδαμε τον πραγματικό Παναθηναϊκό. Το μοναδικό πραγματικό κομμάτι του Παναθηναϊκού που εμφανίστηκε στο γήπεδο ήταν οι οπαδοί της ομάδας», πρόσθεσε.

Παράλληλα, προανήγγειλε ουσιαστικά την επαναφορά του σχήματος με τρεις στόπερ σε αντίθεση με την Κύπρο, όπου έπαιξε με δύο. «Στην Ευρώπη πρέπει να είσαι πάντα συμπαγής και η άμυνα είναι πάρα πολύ σημαντική. Είμαστε χαρούμενοι που στον προηγούμενο γύρο καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν και στα δύο παιχνίδια, όμως τώρα καλούμαστε να το κάνουμε και απέναντι στην Μπρόντμπι, για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags