Facebook Pixel Μεταγραφική οργασμός στην ΑΕΚ: Κίνηση για...
| 2016-08-24 13:00:00

Μεταγραφική οργασμός στην ΑΕΚ: Κίνηση για...

Μεταγραφική οργασμός στην ΑΕΚ: Κίνηση για...

Το ρεπορτάζ που έχει κυριαρχήσει σήμερα στα θέματα της ΑΕΚ και θα κάνει τον Τιμούρ Κετσπάγια να γεμίσει ικανοποίηση!

Όσο η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της, τόσο οι μεγάλες ελληνικές ομάδες θα πατήσουν το πόδι στο γκάζι για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους με κάποια προσθήκη ή προσθήκες της τελευταίας στιγμής.

Γιατί παραδοσιακά σε αυτή την εποχή του χρόνου οι τιμές πέφτουν και πολλές σπουδαίες περιπτώσεις ποδοσφαιστών γίνονται προσιτές για τους ελληνικούς συλλόγους.

Με την ΑΕΚ να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης ενός στόπερ, όπως είναι γνωστό εδώ και κάμποσο καιρό, μετά από επιθυμία του Τιμούρ Κετσπάγια.

Αλλά και ενός παίκτη για να καλύψει το κενό του Έλντερ Μπαρμπόσα, που έφυγε από την ομάδα...

Μόνο που σημερινό ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν αποκλείεται η "Ένωση" να κάνει δύο κινήσεις για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, δίνοντας ακόμα περισσότερες λύσεις στα χέρια του Κετσπάγια!

Γιατί ο Γεωργιανός τεχνικός επιμένει ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και, όπως έγινε γνωστό σήμερα, οι άνθρωποι του συλλόγου εξετάζουν δύο περιπτώσεις.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα καταφέρουν να αποκτήσουν δύο στόπερ, αλλά μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο της έκπληξης!

Ή την περίπτωση να αποκτηθεί ένας "καθαρός" στόπερ και ένας ακόμα, τύπου... Αλέξανδρου Τζιόλη!

Που να μπορεί, δηλαδή, να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και αμυντικός μέσος, για να δώσει ανάσες στους Σιμόες και Γιόχανσον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags