Ονειρεμένο είναι το ξεκίημα του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι καθώς η ομάδα όχι μόνο νικά αλλά αποδίδει και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Οι "πολίτες" έκαναν το 3 στα 3 νικώντας τη Γουέστ Χαμ με 3-1, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είχε κέφια και άνοξε το σκορ μόλις στο 7' μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Σίλβα και Νολίτο. Μόλις 11 λεπτά αργότερα, ο Φερναντίνιο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Ντε Μπρόινε.

Η Γουέστ Χαμ μείωσε με κεφαλιά του Αντόνιο μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Μαζουακού στο 58'. Γενικότερα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του.

Η συνέχεια, πάντως, δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και τελικά δέχθηκαν και τρίτο γκολ από τον Στέρλινγκ στο 92'.

Μάντσεστερ Σίτι (2-3-4-1): Καμπαγέρο, Στόουνς (59' Κολάροβ), Οταμέντι, Σαμπαλέτα, Φερναντίνιο, Κλισί, Στέρλινγκ, Ντε Μπρούινε, Σίλβα, Νολίτο (75' Νασρί), Αγκουέρο

Γουέστ Χαμ (3-5-2): Αντριάν, Κόλινς, Ρέιντ (78' Καλέρι), Ογκμπόνα, Αντόνιο, Τερέ (46' Μπιράμ), Νομπλ, Κουγιατέ, Μαζουακού, Φλέτσερ, Βαλένσια (60' Λανσίνι)