Facebook Pixel Τελείωσε το πουλέν του Ζιλμπέρτο και πέταξε μισό μύριο!
| 2016-09-01 22:37:00

Τελείωσε το πουλέν του Ζιλμπέρτο και πέταξε μισό μύριο!

Τελείωσε το πουλέν του Ζιλμπέρτο και πέταξε μισό μύριο!

Οι αποφάσεις του Αντρέα Στραματσόνι για την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα σε δύο ποδοσφαιριστές, αλλά και στην διοίκηση.
 

Ο Παναθηναϊκός υπέβαλλε στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στο Europa League από την οποία απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, ωστόσο οι απουσίες που ξεχωρίζουν, για διαφορετικούς λόγους, είναι αυτές των Μπουμάλ και Ρέις!

Ο πρώτος είναι πλέον ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό, καθώς μετά τις μεταγραφές στα εξτρέμ, δεν χωράει στα πλάνα του, παρότι η διοίκηση πέρυσι τον Γενάρη δαπάνησε πάνω από 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Πανιώνιο!

Την ίδια ώρα, ο Στραματσόνι στέλνει και ένα …μήνυμα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα σχετικά με τις μεταγραφές και το ποιος κάνει «κουμάντο» στην ομάδα, καθώς άφησε εκτός λίστας και τον Ρέις, ο οποίος ήρθε φέτος στον σύλλογο ως προσωπική επιλογή του Βραζιλιάνου. O Πορτογάλος, που παίζει ως σέντερ μπακ, αμυντικό χαφ και δεξί μπακ, δεν υπολογίζεται καθόλου από τον Ιταλό κόουτς και προκαλεί απορία για ποιο λόγο αποκτήθηκε…

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν τη λίστα Α είναι οι Στιλ, Κοτσόλης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Σάμπα, Μαρινάκης, Χουλτ, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Λεντέσμα, Στάικος, Ιμπάρμπο, Μπεργκ, Λέτο, Ρινάλντι και Εμποκού.

Επίσης, στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Ξενόπουλος, Αγγελόπουλος, Μίγγος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Τριανταφυλλόπουλος, Σερβιλάκης και Ξηρός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags