Ο Σκόντραν Μουστάφι εντάχθηκε στο ρόστερ της Άρσεναλ την ίδια μέρα με τον Λούκας Πέρεθ με αποτέλεσμα οι δυο τους τους να αποτελέσουν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της αγγλικής ομάδας.

Ο Γερμανός αμυντικός, μάλιστα έχει σε ιδαίτερη εκτίμηση το νέο του συμπαίκτη καθώς τον αποθέωσε με δηλώσεις του τονίζοντας πως «Δεν νιώθεις άνετα να παίζεις αντίπαλός του», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ικανότητές του και εξέφρασε την άποψη ότι θα βοηθήσει πολύ την Άρσεναλ στη διάρκεια της σεζόν.

«Είναι ένας καλός επιθετικός, έχει ότι χρειάζεται ένας φορ. Είναι κάποιος που μπορείς να παίξεις μαζί του συμπαίκτης. Δεν τρέχει γύρω γύρω, περιμένει την κατάλληλη στιγμή να του γίνει η πάσα και να σκοράρει. Δουλεύει πολύ για την ομάδα και δημιουργεί ευκαιρίες. Είναι στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή, το έδειξε και την περσινή χρονιά στην Ισπανία. Έπαιξα εκεί για δύο χρόνια και γνωρίζω πως δεν είναι τόσο εύκολο να σκοράρεις πολλά γκολ στο πρωτάθλημα, γιατί υπάρχουν σπουδαίοι αμυντικοί. Νομίζω πως πρόκειται να βοηθήσει πολύ την ομάδα», ήταν τα λεγόμενα του Μουστάφι για τον Λούκας.