Facebook Pixel "Κάρπετ": Αφήστε μας ήσυχους κύριε Ροναλντίνιο
| 2016-09-14 12:46:00

"Κάρπετ": Αφήστε μας ήσυχους κύριε Ροναλντίνιο

"Κάρπετ": Αφήστε μας ήσυχους κύριε Ροναλντίνιο

Ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Ροναλντίνιο, πριν λίγες μέρες και τον θυμήθηκα. Θυμάμαι πριν δυο χρόνια στο μουντιάλ της Βραζιλίας, όταν έλεγα στους Βραζιλιάνους ότι θα μπορούσε να τον έχει καλέσει ο Σκολάρι στην Εθνική οι πιο πολλοί γελούσαν. Γράφει ο Αντώνης Καρπετόπουλος 

Μου έλεγαν ότι κάνει κόλπα, αλλά δεν παίζει ποδόσφαιρο. Τους έλεγα ότι τα κόλπα του θα κάνουμε χρόνια να τα δούμε κι ότι ήδη μας λείπουν. Στο τέλος παραδέχτηκα ότι καλύτερα που ο Σκολάρι τον άφησε στην ησυχία του: τον γλύτωσε από τον εφιάλτη που η ομάδα του γνώρισε στο ματς με τους Γερμανούς.

Αναλύσανε το βίντεο

Τον Ροναλντίνιο τον είχα λατρέψει, όχι για τα πολλά που έκανε εντός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον μια επταετία (από το 2000 μέχρι το 2007), αλλά γιατί το Νοέμβριο του 2005 είχε γίνει αιτία για μια αξέχαστη ειδική εκπομπή του BBC. Σε αυτή, λίγες μέρες πριν από ένα ντέρμπι Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, είχε αναλυθεί ένα διαφημιστικό βιντεάκι της NIKE με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Στο σποτ, που είχε κάνει θραύση, έβλεπες το Βραζιλιάνο στη διάρκεια μιας προπόνησης, να κοντρολάρει τη μπάλα φορώντας τα σχετικά μαγικά παπούτσια και να παίζει σκουός (!) με το οριζόντιο δοκάρι ενός τέρματος! Το πυροβολούσε τέσσερις φορές παίρνοντας το ριμπάουντ, χωρίς η μπάλα να σκάσει κάτω. Το περιγράφω έτσι απλά κι όποιος δεν είχε την τύχη να το δει ας το δει τώρα.

Διαβάστε το στο Karpetshow.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags