Facebook Pixel Μετά τους Καπίνο - Φορτούνη, τρώει πάγκο και ο…
| 2016-09-17 11:30:00

Μετά τους Καπίνο - Φορτούνη, τρώει πάγκο και ο…

Μετά τους Καπίνο - Φορτούνη, τρώει πάγκο και ο…

Ο Πάουλο Μπέντο είναι αποφασισμένος να περάσει το δικό του πλάνο στον Ολυμπιακό και δεν θα διστάσει να στείλει εκτός 11αδας και παίκτες μεγάλης αξίας. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ο Πάουλο Μπέντο σε ένα πολύ περίεργο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, ανέλαβε μία δύσκολη αποστολή και μέχρι τώρα φαίνεται πως τα πηγαίνει πολύ καλά. Με τις νίκες, αλλά κυρίως με την βελτίωση που δείχνει η ομάδα μετά το… Βατερλό με τον Βίκτορ, έχει κερδίσει τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι πάντως ήδη έχουν δει και το «σκληρό» πρόσωπο του Πορτογάλου κόουτς.

Ο προπονητής των Πειραιωτών ήρθε στο Λιμάνι αποφασισμένος να δουλέψει με τον δικό του τρόπο και με το «οκ» της διοίκησης, έχει το ελεύθερο να προβεί σε όποιες κινήσεις αυτός θεωρεί ότι θα κάνουν καλό στην ομάδα, ακόμα και αν δυσαρεστήσει αρκετούς εντός και εκτός συλλόγου. Μία τέτοια απόφαση είναι και αυτή με την αλλαγή στον «1», καθώς στην πρεμιέρα των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ άφησε εκτός του φορμαρισμένο Καπίνο και έδωσε τα γάντια βασικού στον Λεάλι, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο ματς προτίμησε τον Μαρίν από τον Φορτούνη, που δεν μπήκε ούτε αλλαγή.

Η χρησιμοποίηση πάντως του Λεάλι δεν ήταν και τόσο παράλογη, καθώς ο SportDog εδώ και μέρες σας είχε ενημερώσει για την συγκεκριμένη απόφαση του Μπέντο, ο οποίος συνήθιζε να κάνει κάτι τέτοιο και σε προηγούμενες ομάδες του, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει και σχετική ρήτρα για συγκεκριμένα παιχνίδια, στην συμφωνία με την Γιουβέντους.

Ο συγκεκριμένος προπονητής πάντως, το συνηθίζει στην καριέρα του, όπως και όλοι οι Πορτογάλοι, όταν έχει δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές για μία θέση να …μοιράζει τις διοργανώσεις και αυτό έχει αποφασίσει να κάνει φέτος με τους Λεάλι και Καπίνο. Ωστόσο, η θέση του τερματοφύλακα, δεν θα είναι η μοναδική που θα γίνει ροτέισον.

Ο Μπέντο θεωρεί ότι σε κάποιες θέσεις το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει περίσσευμα ποιότητας και ήδη έχει αποφασίσει να …επενδύσει στον ανταγωνισμό και στην πίεση, αφήνοντας στον πάγκο ακόμα και παίκτες που θεωρούνταν βασικοί και αναντικατάστατοι. Αυτό που συνέβη στη Βέρνη με τους Λεάλι – Καπίνο, θα το δούμε κατά την διάρκεια της σεζόν και στην επίθεση, με τους Ιντέγιε – Καρντόσο, στο «δεκάρι» με τους Μαρίν – Φορτούνη – Τσόρι, αλλά και στα στόπερ και στο δίδυμο των χαφ!

Μπορεί, λοιπόν, με την Γιουνγκ Μποις να κατέβασε τους 10 της Βέροιας, ωστόσο να είστε σίγουροι ότι στη συνέχεια θα δούμε πολύ rotation από τον Μπεντο, σε πολλές θέσεις!

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Πόσα λεφτά πιάνει ο Φορτούνης αν πουληθεί σήμερα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags