Facebook Pixel Έπαθε ζημιά ο Ρέτσος, τίποτα σοβαρό ο Ντε Λα Μπέγια
| 2016-09-19 16:48:00

Έπαθε ζημιά ο Ρέτσος, τίποτα σοβαρό ο Ντε Λα Μπέγια

Έπαθε ζημιά ο Ρέτσος, τίποτα σοβαρό ο Ντε Λα Μπέγια

Ο τραυματισμός του νεαρού μπακ του Ολυμπιακού αποδείχτηκε ο πιο σοβαρός από όλους στο ματς με τον Ηρακλή. Δεν έχει κάτι ανησυχητικό ο Ισπανός

Εκτός δράσης θα μείνει για δύο εβδομάδες ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεαρός μπακ τραυματίστηκε στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή, στο οποίο είχε μπει ως αλλαγή στο 27’ αντί του Ντε Λα Μπέγια.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα πάνω από το φρύδι και θα πρέπει να μείνει λίγο καιρό εκτός δράσης, καθώς στην κατάσταση που είναι δεν είναι σε θέση να συμμετέχει ενεργά στο ψηλό παιχνίδι.

Αυτό σημαίνει ότι θα λείψει από την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΛ για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (29/09) για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League στο Καραϊσκάκη και λογικά το ματς για τη Super League το οποίο είναι με την ΑΕΚ! 

Όσον αφορά στον Ντε Λα Μπέγια, έχει υποστεί κάκωση του μεγάλου δαχτύλου του δεξιού του ποδιού. Πρόκειται για ένα παλιό χτύπημα από τον αγώνα με την Μπερ Σεβά, το οποίο επιβαρύνθηκε στο συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της Γιανγκ Μπόις και επανεμφανίστηκε στο ματς με τον Ηρακλή.

Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags