Facebook Pixel Νέα "περίεργη" απόφαση Μπέντο με Έλληνα άσο!
| 2016-09-21 13:30:00

Νέα "περίεργη" απόφαση Μπέντο με Έλληνα άσο!

Νέα "περίεργη" απόφαση Μπέντο με Έλληνα άσο!

Μετά την επιλογή του να παραγκωνίσει τον Φορτούνη, ο κόουτς των Eρυθρολεύκων ετοιμάζει μία ακόμα κίνηση για την ενδεκάδα, που δεδομένα θα κάνει μεγάλο ντόρο!

Το θέμα τής παραγκώνισης τού Κώστα Φορτούνη από τον Πάουλο Μπέντο έχει μονοπωλήσει εδώ και μέρες το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει την απόφαση να βάλει στον πάγο τον Έλληνα άσο, προκειμένου, όπως έχει διαρρεύσει, να τον αναγκάσει να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια, μία επιλογή που έχει προκαλέσει, όπως είναι φυσικό, πολλές συζητήσεις.

Ωστόσο, ο προπονητής των Ερυθρολεύκων ετοιμάζεται να δημιουργήσει ξανά μεγάλο ντόρο με μία ακόμα "περίεργη" απόφαση που αφορά την αρχική 11άδα.

Όπως αναφέρεται σήμερα σε εφημερίδα που πρόσκειται στον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να βγάλει τον Στέφανο Καπίνο από τα γκολποστ τής ομάδας και από τα παιχνίδια τού Κυπέλλου. 

Ο Πάουλο Μπέντο θέλει να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Νίκολα Λεάλι και γι' αυτό δε θα τον περιορίσει μόνο στα ματς τού Europa League, αλλά και σε αυτά του Κυπέλλου.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος μέσα στη σεζόν να αλλάξει τους ρόλους στους δύο πορτιέρο, τους οποίους θεωρεί ισάξιους, με τον Ιταλό να γίνεται βασικός για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και τον Έλληνα πορτιέρο να παίζει μόνο στην Ευρώπη! Ανεξήγητα πράγματα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

To άγνωστο «πέσιμο» σε Φορτούνη μέσα στην ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags