Facebook Pixel ΕΛΕΟΣ ρε Στραματσόνι! Κάνε μία αλλαγή!
| 2016-09-29 22:54:00

ΕΛΕΟΣ ρε Στραματσόνι! Κάνε μία αλλαγή!

ΕΛΕΟΣ ρε Στραματσόνι! Κάνε μία αλλαγή!

 Ο Ιταλός τεχνικός αποδείχθηκε ακόμα και στην καλή του μέρα… λίγος και φέρει τεράστια ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού στην Θέλτα, που τον φέρνει κοντά στον αποκλεισμό.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια στην Θέλτα, ήταν ανώτερος από τους αντιπάλους του στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όμως έχασε …τζάμπα με 2-0 και πλέον «φλερτάρει» με τον αποκλεισμό, καθώς έμεινε τελευταίος στην βαθμολογία του Ομίλου χωρίς πόντο. Για την ήττα φέρει μεγάλη ευθύνη ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος παρότι έστησε εξαιρετικά την ομάδα του, στο τέλος τα έκανε… θάλασσα και βοήθησε την Θέλτα να πάρει ένα τρίποντο, που μέχρι το 75’ έμοιαζε χαμένο.

Ο Ιταλός ρίσκαρε από την αρχή με το 3-4-1-2, με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια. Μολέδο, Σάμπα και Κουτρουμπή στα στόπερ. Αριστερό μπακ-χαφ τον Λουντ, δεξί τον Κουλιμπαλί και τους Ζέκα, Λεντέσμα στον άξονα. Βιγιαφάνιες επιτελικός και Ιμπάρμπο, Μπεργκ στην κορυφή! Το σύστημα του ...βγήκε όμως σχεδόν στο απόλυτο και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί οι Πράσινοι, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και κάποιο γκολ. Ωστόσο, στο τελευταίο εικοσάλεπτο άλλαξαν όλα!

Ο Μπερίσο, κόουτς της Θέλτα, προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και τα κατάφερε με την είσοδο του Βας στο παιχνίδι. Μετά το 75' ήταν ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός ήθελε φρεσκάρισμα αλλά ο Στραματσόνι βλέποντας την ομάδα του να λειτουργεί καλά παρά την κούραση δεν «πείραξε» τίποτα. Μετά το 80’ όμως η κατάσταση… ζόρισε, η Θέλτα έβρισκε πιο εύκολα χώρους και το Τρίφυλλι «φώναζε» πως χρειάζεται αλλαγή στα χαφ και στα εξτρέμ, ώστε να πάρει τρεξίματα και ανάσες.

Τελικά, στο 84’ο Γκουιντέτι άνοιξε το σκορ, σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που τον έχασαν οι στόπερ του Παναθηναϊκού, ενώ ο Βας στο 89' με δυνατή εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0 και άφησε τον Στραματσόνι να… φωνάζει για τις λάθος αντιδράσεις των παικτών του. Ο κόουτς όμως των Πρασίνων ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς έκανε μόλις μία αλλαγή (τον Εμποκού στο 87’ αντί του Κουτρουμπή) βλέποντας λάθος για ακόμα μία φορά στην διαχείριση ενός κρίσιμου παιχνιδιού…

Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Λουντ, Κουλιμπαλί, Σάμπα, Μολέδο, Κουτρουμπής (87’ Εμποκού), Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμο, Μπεργκ

Στον πράσινο πάγκο: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Ευαγγέλου, Στάικος, Ρινάλντι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags