Facebook Pixel Αποκάλυψη Κετσπάγια για Σιμόες - Ποιους παίκτες που έπαιξαν... κάρφωσε;
| 2016-10-02 23:24:00

Αποκάλυψη Κετσπάγια για Σιμόες - Ποιους παίκτες που έπαιξαν... κάρφωσε;

Αποκάλυψη Κετσπάγια για Σιμόες - Ποιους παίκτες που έπαιξαν... κάρφωσε;

Ο κόουτς της ΑΕΚ προσπάθησε να εξηγήσει τι πήγε στραβά, αποκάλυψε τι συνέβη πριν το ματς με τον Σιμόες, ενώ δεν δίστασε να πει ποιοι τον απογοήτευσαν στο ντέρμπι.

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος εκθείασε πάντως την απόδοση του Πέτρου Μάνταλου και ανέφερε πως ο Σιμόες δεν έπαιξε, επειδή είχε πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά:

"Δεχθήκαμε νωρίς το πρώτο γκολ και δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε αυτά που είχαμε συζητήσει πριν την έναρξη του αγώνα. Σε ένα τέτοιο ματς χρειάζεται να κάνεις πολλά περισσότερα από όσα κάναμε εμείς απόψε. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, στη συνέχεια το τρίτο, το οποίο ήρθε από μια καραμπόλα.

Κάναμε κάποιες ευκαιρίες στην επανάληψη και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά τελικά δεν το καταφέραμε. Ίσως δεν μας άξιζε τέτοια ήττα, αλλά με τον τρόπο που παίξαμε δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν λειτουργούσε σωστά το transition και όλα τα υπόλοιπα, όπως με ρωτάτε, προφανώς δεν θα χάναμε το ματς.
 

Υπήρχε προβλημα στο κέντρο, δεν ζητούσαμε τη μπάλα, δεν παλεύαμε όπως θα έπρεπε και αυτό φάνηκε πολύ. Είχαμε τρεις μέσους και αυτός που προερχόταν από τραυματισμό, ο Πέτρος Μάνταλος, ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Σε τέτοιες αναμετρήσεις χρειάζεσαι ηγέτες και εμείς είχαμε μόνο έναν απόψε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε κάπως, αλλά το γκολ του Μάρτινς μας έκοψε τα πόδια.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός σκόραρε το τρίτο του γκολ, εμείς δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν σκοράραμε αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε πολλά περισσότερα για να διεκδικήσουμε τη νίκη σε ένα ντέρμπυ σαν αυτό. Σχετικά με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή του αλλά δεν γινόταν να χρησιμοποιήσω τον Αντρέ Σιμόες γιατί έχει πρόβλημα στο πόδι.

Ο Λαμπρόπουλος παίζει καιρό σε αυτή τη θέση και θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιους πάικτες 100% έτοιμους κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχω μιλήσει με τον Σιμόες, κάνει θεραπεία και ελπίζω μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, σε δύο εβδομάδες, θα είναι έτοιμος. Επαναλαμβάνω ότι πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας, αλλά έστω κι έτσι, χωρίς να παίξουμε καλή μπάλα, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα", ανέφερε ο Γεωργιανός τεχνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags