Facebook Pixel Το διαβάσατε; Απίστευτη φήμη κυκλοφορεί για Τιμούρ!
| 2016-10-04 11:24:00

Το διαβάσατε; Απίστευτη φήμη κυκλοφορεί για Τιμούρ!

Το διαβάσατε; Απίστευτη φήμη κυκλοφορεί για Τιμούρ!

Πολλά έχουν ακουστεί από το βράδυ της Κυριακής, μετά το χαμένο ντέρμπι, για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ωστόσο η συγκεκριμένη είδηση είναι κάτι εντελώς καινούργιο!

Ο Γεωργιανός τεχνικός έκανε πολλά και σημαντικά λάθη στο ματς του Καραϊσκάκης και είχε σημαντικό μερίδιο στην άθλια εικόνα της ΑΕΚ, που έφερε και την εύκολη ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό.

Από την ΑΕΚ αποφασίστηκε να συνεχίσει με Κετσπάγια μέχρι νεωτέρας, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Κετσπάγια βρίσκεται στον "αέρα" και ήδη έχει αρχίσει η προπονητολογία στην "Ένωση", με πολλά ονόματα να ακούγονται, όπως του Χέμεθ και του Κονσεϊσάο.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν δημοσιεύματα και από την Κύπρο που εμπλέκουν τον Τιμούρ Κετσπάγια με την Ανόρθωση, καθώς δεν είναι σίγουρο το μέλλον του Αντόνιο Πούτσε στον πάγκο της κυπριακής ομάδας.

Φυσικά, μια τέτοια εξέλιξη δεν θα προκαλούσε μεγάλη έκπληξη, ειδικά από την ώρα που ο Γεωργιανός βρίσκεται κοντά στην έξοδο από την ΑΕΚ, καθώς έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στην Ανόρθωση, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής της από το 2004 έως το 2009.

«Από τη στιγμή που ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι υπ' ατμόν στην ΑΕΚ και ο Αντόνιο Πούτσε υπό διαρκή αμφισβήτηση, ήταν λογικό να ξεκινήσει η φημολογία για επιστροφή του Γεωργιανού στην "Κυρία"...», αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα από την Κύπρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags