Facebook Pixel Εξαντλείται η υπομονή...
| 2016-10-06 10:52:00

Εξαντλείται η υπομονή...

Εξαντλείται η υπομονή...

Για ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού... χτυπάει για τα καλά η καμπάνα, όσον αφορά στο μέλλον του στην ομάδα;

Ο λόγος για τον Ράσμους Τελάντερ, με την εφημερίδα Goal να αναφέρει σήμερα πως το μέλλον του Δανού στόπερ είναι εξαιρετικά αμφίβολο...

Ο Τελάντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018 με απολαβές που φτάνουν τις 200 χιλ. ευρώ χωρίς τα μπόνους, αλλά τα διαρκή πισωγυρίσματα στο πρόβλημά του με το ταλαιπωρημένο του πέλμα τον καθιστούν σε σχεδόν μόνιμη βάση ανενεργό!

Ο Δανός κατάφερε να ενσωματωθεί στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας και να αγωνιστεί το οικογενειακό δίτερμα στις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά αμέσως μετά αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις στο πέλμα και… επέστρεψε στο αρχικό του ειδικό πρόγραμμα.

Το περασμένο Σάββατο μάλιστα επισκέφτηκε ειδικό για τη συγκεκριμένη πάθηση ιατρό, ο οποίος του συνέστησε να διατηρήσει τις θεραπείες για δύο με τρεις εβδομάδες, με συνέπεια να μην εμφανίζεται πλέον καν στο γήπεδο και να πραγματοποιεί το πρόγραμμά του στο γυμναστήριο.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του Τελάντερ ήταν στις 17 Απριλίου, στο ματς της αυλαίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέναντι στον Πανθρακικό στη Λεωφόρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόπερσι το καλοκαίρι, όταν αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, είχε κάνει επέμβαση καθαρισμού του πέλματος, την οποία επέμβαση επανέλαβε πέρυσι το καλοκαίρι, στις 8 Ιουνίου.

Ταυτόχρονα έλαβε ειδικούς πάτους κι έκανε ειδικές θεραπείες για να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημά του, ωστόσο κάθε φορά που ανέβαζε ρυθμούς και επιχειρούσε να ενσωματωθεί στο πλήρες πρόγραμμα των «πράσινων» αισθανόταν ενοχλήσεις και επέστρεφε στο σημείο… μηδέν!

Στο «τριφύλλι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή για δύο μήνες ακόμα και εν συνεχεία να αξιολογήσουν οριστικά την κατάστασή του και τα δεδομένα, πλην όμως φαίνεται εξαιρετικά αμφίβολο να διατηρηθεί στην ομάδα και μετά τον Γενάρη, εάν δεν υπάρξει σαφή ένδειξη οριστικής απαλλαγής από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Πηγή: εφημερίδα "Goal" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags