Facebook Pixel Με αυτόν "τρελάθηκε" ο Στραματσόνι στον ΠΑΟ!
| 2016-10-14 18:45:00

Με αυτόν "τρελάθηκε" ο Στραματσόνι στον ΠΑΟ!

Με αυτόν "τρελάθηκε" ο Στραματσόνι στον ΠΑΟ!

Για πρώτη φορά ο Αντρέα Στραματσόνι αποκάλυψε ποιον παίκτη έχει ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να του δώσει ευκαιρίες!
 

Ο Ιταλός τεχνικός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό πριν μερικές ημέρες και να δει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Superleague, αλλά και στο Europa League.

Ένα στοιχείο που θέλει να προσθέσει σταδιακά ο Στράμα στο "τριφύλλι" είναι το ελληνικό, καθώς στο υπάρχον ρόστερ δεν συναντάμε πολλούς Έλληνες, ενώ στις Ακαδημίες της ομάδας υπάρχουν "διαμαντάκια" που μπορούν μελλοντικά να αποδειχθούν λίρα εκατό.

Ένας από αυτούς, που χρησιμοποιήθηκε και στο φιλικό στην Ελευσίνα αποδίδοντας πολύ καλά, είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάννης. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, όντας ιδιαίτερα εκρηκτικός και γρήγορος στο παιχνίδι του.

Για τον 19χρονο άσο μίλησε και ο Αντρέα Στραματσόνι στη Nova, λέγοντας πως τον έχει ξεχωρίσει από την ομάδα Νέων του συλλόγου, δείχνοντάς του εμπιστοσύνη, αφού του έδωσε την ευκαιρία με τον Πανελευσινιακό.

Ο κόουτς των Πράσινων φαίνεται να έχει "τρελαθεί" για τον μικρό Χατζηγιοβάννη και δεν αποκλείεται να είναι ο πρώτος από τις Ακαδημίες που ο Ιταλός θα του δώσει την δυνατότητα να αγωνιστεί σε αρκετά επίσημα παιχνίδια με την ανδρική ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος και αυτή είναι η καλή δουλειά των ακαδημιών. Εκτιμώ τον Χατζηγιοβάνη, τώρα δουλεύει με εμάς, τον επιβράβευσα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για το πότε θα πάρει την ευκαιρία. Υπάρχουν δύο-τρεις παίκτες που ξεχωρίζουν», ήταν τα λόγια του Στραματσόνι στη Nova για τον νεαρό επιθετικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags