Facebook Pixel Οι 15 μέρες που κρίνουν τον Στράματσιόνι
| 2016-10-25 16:48:00

Οι 15 μέρες που κρίνουν τον Στράματσιόνι

Οι 15 μέρες που κρίνουν τον Στράματσιόνι

Ο Απόστολος Αναστασόπουλος «διαβάζει» το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος και «βλέπει» τι χρειάζεται να κάνει ο Αντρέα Στραματσιόνι για να συνεχίσει να αισθάνεται ασφαλής στη θέση του

Μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα ο καλύτερος Παναθηναϊκός της 6ετίας κινδυνεύει να μείνει αρκετά πίσω στην μάχη του τίτλου. Οι πράσινοι με την απροσδόκητη ήττα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από την Ξάνθη αλλά και την αυτοκτονική ισοπαλία το απόγευμα της Δευτέρας στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα έμειναν τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρώτο Ολυμπιακό.

Σε μία σεζόν όπου το ρόστερ της ομάδας του Αντρέα Στραματσιόνι προκαλεί τον θαυμασμό, ο κόουτς δεν έχει καταφέρει να βρει την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ θεάματος και ουσίας με αποτέλεσμα να χάνονται κρίσιμοι βαθμοί για τον μεγάλο στόχο της ομάδα και να βρίσκεται στο κυνήγι του Ολυμπιακού από την 8η μόλις αγωνιστική (1η και 2η αγωνιστική δεν έχουν πραγματοποιηθεί).

Στο τριφύλλι γνωρίζουν άπαντες πως στα επόμενα δύο παιχνίδια με Ηρακλή στη Λεωφόρο και με Ολυμπιακό στο Φάληρο ίσως παιχτεί όλη η χρονιά καθώς αν πάρουν 6 βαθμούς όχι μόνο θα μειώσουν την διαφορά από την κορυφή, αλλά θα έχουν αποκτήσει τεράστιο ψυχολογικό πλεονέκτημα καθώς θα είναι η μόνη ομάδα που θα έχει καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Επιπλέον, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα έχουν τον χρόνο για να σχεδιάσουν την δύσκολη συνέχεια καθώς μεσολαβεί διακοπή του πρωταθλήματος για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Δεν είναι τυχαία, μάλιστα, και η ερώτηση που έγινε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Δευτέρας στον Ιταλό προπονητή που αφορούσε για το αν αισθάνεται ασφαλής στην θέση του. Είναι αλήθεια πως αυτή τη στιγμή ο Αντρέα Στραματσιόνι δεν έχει λόγο να φοβάται όμως αν στραβώσουν κι άλλο τα πράγματα τις επόμενες δύο αγωνιστικές κανείς δεν γνωρίζει αν μετά την διακοπή του πρωταθλήματος οι διεθνείς του ΠΑΟ θα συναντήσουν τον ίδιο προπονητή στο Απήλιον.

Οπότε, μπορεί ο πρώην τεχνικός της Ίντερ να έδειξε πως δεν φοβάται για την θέση του όμως είναι δεδομένο πως γνωρίζει τι πρέπει να καταφέρει η ομάδα του τις επόμενες 15 ημέρες και αν η διαφορά από την κορυφή αυξηθεί τότε ίσως να μην ζήσει στην χώρα μας του εορτασμούς για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags