Facebook Pixel ΕΞΑΛΛΟΣ Στραματσόνι: "Αυτό που έγινε ήταν ντροπή"!
| 2016-10-25 18:07:00

ΕΞΑΛΛΟΣ Στραματσόνι: "Αυτό που έγινε ήταν ντροπή"!

ΕΞΑΛΛΟΣ Στραματσόνι: "Αυτό που έγινε ήταν ντροπή"!

Μέχρι την Αθήνα ακούστηκαν οι φωνές του Ιταλού τεχνικού προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια της Βέροιας μετά το 1-1 στο χτεσινό ματς...

O "Στράμα" "κλείδωσε" για περίπου 20 λεπτά τους παίκτες του στα αποδυτήρια και τα έχωσε σε όλους όσοι αγωνίστηκαν στο ματς!

Το ξέσπασμα του Στραματσόνι εστιάστηκε στη νοοτροπία της ομάδας και στην έλλειψη καθαρού μυαλού για τις απίστευτες ευκαιρίες που χάθηκαν για να «τελειώσει» το ματς, αλλά και στην οπισθοχώρηση των «πράσινων» στο τελευταίο 15λεπτο, την ώρα που ο ίδιος φώναζε σε όλους να βγουν μπροστά και να ψάξουν το δεύτερο γκολ.

«Αυτό που έγινε ήταν ντροπή. Αυτή δεν ήταν νοοτροπία και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα αλλάξει πλέον, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο» φώναξε ο Ιταλός. «Ήταν απόδοση αυτή; Πως παίξατε έτσι στο τέλος;» ρώτησε τους παίκτες. «Τόσες μέρες λέμε ότι πρέπει να δείξουμε αντίδραση και εσείς παίζετε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Πως είναι δυνατόν να κάνετε τόσα λάθη;» συμπλήρωσε ο 39χρονος προπονητής.

«Πετυχαίνετε γκολ, παίζετε ωραία, κάνετε ευκαιρίες και δεν έχετε ψυχραιμία να τελειώσετε το παιχνίδι» σχολίασε εκνευρισμένος και επεσήμανε πως «στα τελευταία λεπτά κάνατε το ένα λάθος μετά το άλλο, αφήσατε τη μπάλα στους αντιπάλους και νομίσατε πως το ματς είχε λήξει».

Έπειτα, ο Ιταλός προέβη σε ατομικές παρατηρήσεις προς τους ποδοσφαιριστές, για τις παραλείψεις και τις αδράνειες στο χώρο ευθύνης τους. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η νοοτροπία και αδικείτε την προσπάθεια που κάνετε» κατέληξε πριν βγει στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags