Facebook Pixel Νέο κάζο για τον Άρη!
| 2016-11-06 18:00:00

Νέο κάζο για τον Άρη!

Νέο κάζο για τον Άρη!

Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στην έδρα του μένοντας στο 1-1 με τον Αιγινιακό, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο 96' με πέναλτι του Τάτου. Τεράστιο διπλό μέσα στην Σπάρτη για Απόλλωνα. Δύο στα δύο από Αχαρναϊκό και Αγροτικό Αστέρα. 

Το ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ξεκίνησε με γκολ για τον Άρη με σκόρερ τον Ραούλ Μπράβο, το οποίο όμως ακυρώθηκε καθώς είχε προηγηθεί φάουλ του Ιντζίδη στον Τόλιο. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν και μάλιστα στο 40' ο Διούδης πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση κρατώντας το μηδέν.

Στο 53' ο Μιλούνοβιτς είχε σουτ στο δοκάρι για τους Κίτρινους, παρόλα αυτά ο Αιγινιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ σε μια αντεπίθεσή του στο 87' με σκόρερ τον Ρανγκέλοφ.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου γλίτωσε το απόλυτο σοκ στις καθυστερήσεις, καθώς στο 95' κέρδισε πέναλτι ο Τζιμπούρ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τάτος στο 96' για να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στον Άρη, που έμεινε για δεύτερο ματς στην Football League χωρίς τρίποντο.

Τεράστιο διπλό Απόλλωνα στην Σπάρτη, νίκησαν Αγροτικός, Λαμία και Καλλιθέα

Η Σπάρτη δεν κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο αφού ηττήθηκε εντός έδρας από τον εντυπωσιακό Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0, που με αυτό το τρίποντο έκανε το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Football League.

Με το απόλυτο των νικών συνέχισε και ο Αγροτικός Αστέρας με το δικό του 0-2 μέσα στα Χανιά, ενώ η Καλλιθέα του Τάκη Γκώνια νίκησε με 1-0 με γκολ του Μπέλη στο 86' με πέναλτι.

Στα άλλα ματς η Λαμία επικράτησε με 2-0 του Κισσαμικού, ο Αχαρναϊκός διπλασίασε τις νίκες του κερδίζοντας με 1-3 τον Πανελευσινιακό, ενώ στα Πανθρακικός - Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα - Πανσερραϊκός είχαμε ισοπαλίες με 0-0 και 1-1, αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Χανιά-Αγροτικός Αστέρας 0-2
(1’, 6’ Τεγούσης)

Άρης-Αιγινιακός 1-1
(87’ Ραγκέλοφ – 90+6’ Τάτος)

Καλλιθέα-Παναιγειάλιος 1-0
(86’ πεν. Μπέλης)

Λαμία-Κισσαμικός 2-0
(41’ πεν. Αναστασιάδης, 88’ Ντούρμισαϊ)

Πανελευσινιακός-Αχαρναϊκός 1-3
(72' Ρόκας - 43', 45' Ντούνγκα, 89' Γουέρε)

Πανθρακικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Σπάρτη-Απόλλων Σμύρνης 0-2 
(25', 44' Αλμπάνης)

Τρίκαλα-Πανσερραϊκός 1-1
(63' πεν. Γιαννιτσάνης - 27' πεν. Κάκο)

ΟΦΗ-Καλλονή (16:00)  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags