Facebook Pixel Στραματσόνι όπως Αναστασίου
| 2016-11-08 20:11:00

Στραματσόνι όπως Αναστασίου

Στραματσόνι όπως Αναστασίου

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Στραματσόνι που έχει ήδη πάρει τον δρόμο του Γιάννη Αναστασίου και είναι υπ’ ατμόν στον Παναθηναϊκό…

Όλα δείχνουν, ότι ο Αντρέα Στραματσόνι ακολουθεί τον δρόμο, που είχε πάρει πέρυσι τέτοια εποχή ο Γιάννης Αναστασίου. Ολοι θυμόμαστε την μεγάλη αμφισβήτηση, που υπήρχε στον Αναστασίου πέρυσι μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη από την Καμπάλα και στη συνέχεια πέρασαν δύο μήνες μέσα σε ένα βαρύ κλίμα. Ο Αλαφούζος είχε πιεστεί, πολύ να τον απομακρύνει, αλλά τον πίστευε και εξάντλησε όλα τα περιθώρια. Μετά από ένα 0-0 με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο και τις νέες αποδοκιμασίες του κόσμου ο Αναστασίου μίλησε με τον Αλαφούζο και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, του είχε πει ότι για καλό όλων είναι να λυθεί η συνεργασία τους. Οι δύο άνδρες διατήρησαν την καλή σχέση που έχουν από τότε και μάλιστα έχουν επικοινωνήσει από τότε κάποιες φορές.

Ο Στραματσόνι οδεύει προς τον δρόμο του Αναστασίου. Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του ήταν έντονη από πέρυσι το καλοκαίρι η είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Europa League ηρέμησε την κατάσταση, αλλά μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ήττα με 3-0 και πάλι ο Στραματσόνι βρέθηκε στο στόχαστρο.

Όλα δείχνουν, ότι είναι απίθανο ο Ιταλός τεχνικός να αντιστρέψει την κατάσταση. Μπορεί ο ίδιος να το πιστεύει, αλλά είναι τέτοια η κατάσταση της ομάδας, που δύσκολα μπορεί να γίνει αυτό. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά του και μία αποτυχία αρκεί, για να αποχωρήσει ο Στραματσόνι. Μπορεί δε να γίνει η μεγάλη έκπληξη και να γίνει πιο γρήγορα αυτή η αποχώρηση, αν φανεί, ότι το κλίμα παραμένει βαρύ για τον Ιταλό τεχνικό μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα και τις παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags