Σας είχαμε γράψει πρόσφατα ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί τον Παναγιώτη Ρέτσο και μάλιστα είχε στείλει άνθρωπό της για να τον τσεκάρει στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είναι η μοναδική από τις μεγάλες αγγλικές ομάδες που ενδιαφέρεται για τον 18χρονο παίκτη αφού η «Sun» υποστηρίζει ότι η Άρσεναλ παρακολουθεί επίσης τον παίκτη και έστειλε σκάουτ για λογαριασμό του στο παιχνίδι της εθνικής Νέων με την Ουαλία.

Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα αναφέρει τα εξής:

"Η Άρσεναλ έστειλε σκάουτς να παρακολουθήσουν τον έφηβο αμυντικό, στην αναμέτρηση των Νέων της Ελλάδας με την Ουαλία. Ο Ρέτσος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και έχει βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σε ηλικία 18 ετών. Χρησιμοποιείται περισσότερο ως αριστερός μπακ μετά τον τραυματισμό του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Ρέξαμ, ήταν αρχηγός της ελληνικής ομάδας σε όλο το 90λεπτο.

Ο Νάτσο Μονρεάλ είναι η πρώτη λύση για την Άρσεναλ στη θέση του αριστερού μπακ, αλλά η έλλειψη ρυθμού είναι ένα ζήτημα και από τη στιγμή που είναι 30 χρονών, ο Αρσέν Βενγκέρ ενδέχεται να μην τον σκεφτεί μακροπρόθεσμα. Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση, ο Κίεραν Γκιμπς δεν θα έχει ανταγωνισμό αν φύγει ο Μονρεάλ. Ο Ρέτσος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2023 (σ.σ. έως το 2021 έχει υπογράψει) και δεν είναι ο μόνος νεαρός με τον οποίο έχει συνδεθεί η Άρσεναλ"