Facebook Pixel Ξέσπασμα Στράμα στην προπόνηση! Τι είπε για την Ελλάδα και το πρωτάθλημα, η έκπληξη για την 11αδα
| 2016-11-16 21:37:00

Ξέσπασμα Στράμα στην προπόνηση! Τι είπε για την Ελλάδα και το πρωτάθλημα, η έκπληξη για την 11αδα

Ξέσπασμα Στράμα στην προπόνηση! Τι είπε για την Ελλάδα και το πρωτάθλημα, η έκπληξη για την 11αδα

Όλο το ρεπορτάζ από όσα είπε και όσα δοκίμασε ο Ιταλός προπονητής στο Κορωπί. Οι φοβερές ατάκες του και οι επιλογές που… ξάφνιασαν ακόμα και τους παίκτες του!

Ο Αντρέα Στραματσόνι εμφανίστηκε …σκασμένος και φανερά εκνευρισμένος στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι τελείως ξαφνικά ανατράπηκε το πρόγραμμά του και ότι μπορεί την Κυριακή να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, σε ένα ματς που ίσως κρίνει και το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός ενημερώθηκε στην προπόνηση ότι κατά 99% θα έχουμε αγώνες το Σαββατοκύριακο και έτσι ξεκίνησε την προπόνηση με μία ομιλία σχετικά με αυτή την εξέλιξη. «Σε αυτήν την χώρα που δεν λειτουργεί τίποτα, ξέραμε μέχρι χθες πως δεν θα παίζαμε, σήμερα μάθαμε πως θα παίξουμε, γι' αυτό και πρέπει ν' αλλάξω το πρόγραμμα της προπόνησης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στραματσόνι.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να τονίσουμε ότι κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν ότι δεν έγινε τελικά το τετ α τετ που διέρρευσε με τους αρχηγούς της ομάδας, καθώς οι Μπεργκ, Ζέκα, Λεντέσμα και Λέτο δεν έκαναν προπόνηση, όπως και ο Ιμπάρμπο, ο οποίος πλέον είναι αμφίβολος για το ματς με την ΑΕΚ (εφόσον γίνει την Κυριακή), καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στη φτέρνα!

Σε αυτό το σημείο έχει τη σημασία του να πούμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του sportdog, το πρόστιμο στον Ιμπάρμπο δεν ισχύει, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες.

Μάλιστα, για τον Κολομβιανό η... έξτρα πληροφορία αναφέρει (σχετικά με την είδηση που κυκλοφόρησε για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για την Selfie με τον Πάρντο) πως ακόμα δεν έχει τοιχοκολληθεί το πρόστιμο στα αποδυτήρια, όπως γίνεται συνήθως στο Τριφύλλι!

Εκτός όμως από τα εξωαγωνιστικά ζητήματα, ο Στραματσόνι ασχολήθηκε και με τα καθαρά αγωνιστικά, καθώς εδώ και μέρες ετοιμάζει την ομάδα του για το ματς με τον Άγιαξ και πλέον για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ήδη έχει δοκιμάσει κάποια σχήματα.

Αυτό λοιπόν που δουλεύει πολύ τις τελευταίες ημέρες είναι το 5-3-1-1, με τους Μέστο, Μολέδο, Σάμπα, Ιβάνοφ, Χουλτ, Κουτρουμπή, Ρέις, Βιγιαφάνες, Λουντ και Ρινάλντι!

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πυρηνικές βόμβες Κούγια για δωροδοκίες στην ΕΠΟ - «Οι εμπρησμοί και ο ρόλος του Πατέρα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags