Facebook Pixel Έξαλλος ο Στραματσόνι στην Ολλανδία - Να ποιον τελειώνει το Γενάρη και πηγαίνει για μεταγραφή!
| 2016-11-24 23:30:00

Έξαλλος ο Στραματσόνι στην Ολλανδία - Να ποιον τελειώνει το Γενάρη και πηγαίνει για μεταγραφή!

Έξαλλος ο Στραματσόνι στην Ολλανδία - Να ποιον τελειώνει το Γενάρη και πηγαίνει για μεταγραφή!

Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν τραγικοί στον αγώνα με τον Αγιάξ, ωστόσο πάλι κάποιος κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα αρνητικά σχόλια και να ...τρελάνει τον Ιταλό προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Άγιαξ και μοιραία ήρθε η ήττα με 2-0.

Οι περισσότεροι παίκτες του Τριφυλλιού κινήθηκαν κάτω από τη μετριότητα, ωστόσο υπήρχε πάλι κάποιος που κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα αρνητικά σχόλια και να ...τρελάνει τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο λόγος για τον Λουκ Στιλ, ο οποίος για ένα ακόμα φετινό παιχνίδι ήταν απαράδεκτος, ενώ δέχθηκε ξανά γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο οποίο έφερε τεράστια ευθύνη.

Η αντίδραση του Άγγλου πορτιέρο στο 1-0 του Άγιαξ προκάλεσε και την επί τόπου αρνητική γκριμάτσα του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος είδε ξανά τον συγκεκριμένο παίκτη να... κρεμάει την ομάδα του.

Θυμίζουμε ότι κόουτς του Τριφυλλιού έχει εισηγηθεί ήδη την απόκτηση τερματοφύλακα το Γενάρη και πλέον θεωρείται δεδομένο ότι όχι μόνο θα αποκτηθεί πορτιέρο αλλά αυτός που θα έρθει θα προορίζεται και για βασικός.

Eξάλλου, ο Ιταλός "έδωσε" ξεκάθαρα τον Λουκ Στιλ και στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως "το πρώτο γκολ άλλαξε τις ισορροπίες, μεγάλο το λάθος του Στιλ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags