Facebook Pixel Η απόλυτη τρικυμία! Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο Στραματσόνι στο γκολ! Πώς να κερδίσει μετά ο ΠΑΟ;
| 2016-11-28 00:15:00

Η απόλυτη τρικυμία! Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο Στραματσόνι στο γκολ! Πώς να κερδίσει μετά ο ΠΑΟ;

Η απόλυτη τρικυμία! Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο Στραματσόνι στο γκολ! Πώς να κερδίσει μετά ο ΠΑΟ;

 Ο Ιταλός και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, απέδειξε πώς έχει χάσει την μπάλα. Διαβάστε τι έγινε και πόσες φορές άλλαξε γνώμη, μέσα σε τρία λεπτά. Απίθανος!

Ο Παναθηναϊκός με το γκολ του Βιγιαφάνιες στο 93ο λεπτό, κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Νέα Σμύρνη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το γκολ του Αργεντινού, κρατάει στον πάγκο τον Αντρέα Στραματσόνι.

Μπορεί το Τριφύλλι να ήταν χάλια για ακόμα μία αγωνιστική, ωστόσο στο πράσινο στρατόπεδο δεν σκέφτονται την απόλυση του Ιταλού και προτιμούν να… μαντρώσουν στο ξενοδοχείο τους παίκτες για μία εβδομάδα, μήπως με αυτόν τον τρόπο παίξουν καλύτερα!

Ωστόσο, ο Στραματσόνι είναι φανερό πλέον, ακόμα και σε όσους δεν παρακολουθούν σε καθημερινή βάση την ομάδα, ότι …έχει χάσει την μπάλα. Σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης στην Πλατεία, όπου η ομάδα του «δεν βλέποταν», αντιδρούσε νωχελικά, ενώ η αλλαγή του Νούνο Ρέις στο ημίχρονο, σίγουρα θα ξάφνιασε ακόμα και τους παίκτες του.

Ωστόσο, η κορυφαία στιγμή του «Στράμα» ήταν λίγο πριν το 1-0 του Πανιωνίου. Ο Κόουτς του Παναθηναϊκού, αρχικά έδωσε εντολή να βγει ο Γουακάσο για να μπει ο Εμποκού, ωστόσο μόλις είδε ότι ο Πανιώνιος έριξε στο παιχνίδι τον Ολαϊτάν αντί του Μασούρα, άλλαξε γνώμη και φώναξε στον Λουντ να βγει. Πριν όμως βγει η μπάλα έξω, κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 και τότε ο Στραματσόνι άλλαξε ξανά γνώμη και τελικά έβγαλε τον Γουακάσο!

Πρωτοφανής τρικυμία στην διάρκεια του παιχνιδιού… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags