Facebook Pixel Στην κοσμάρα του ο Στραματσόνι! "Θα συνεχίσω να δουλεύω, έχουμε δύσκολο ματς την Κυριακή"!
| 2016-11-30 23:37:00

Στην κοσμάρα του ο Στραματσόνι! "Θα συνεχίσω να δουλεύω, έχουμε δύσκολο ματς την Κυριακή"!

Στην κοσμάρα του ο Στραματσόνι! "Θα συνεχίσω να δουλεύω, έχουμε δύσκολο ματς την Κυριακή"!

Καμία διάθεση από τον Ιταλό να παραιτηθεί, παρά τη νέα ξεφτίλα στο Κύπελλο. Η απίστευτη αιτιολόγοσή του και οι ατάκες για τους παίκτες του και τον ΠΑΟΚ.

Καμία διάθεση δεν έχει ο Αντρέα Στραματσόνι να παραιτηθεί, καθώς μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο με 2-1, τόνισε πως …την Κυριακή έχει ένα πολύ δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να «γυρίσουν» το κλίμα.

Ο Ιταλός τόνισε πως είναι από φτωχή οικογένεια και έχει μάθει να δουλεύει και στα δύσκολα, ενώ συμπλήρωσε πως είδε πολύ στεναχωρημένους τους παίκτες του στα αποδυτήρια και θα πρέπει να συνέλθουν.

«Ήταν απίστευτος ο τρόπος που χάσαμε και δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε. Είναι απαράδεκτος για όλους μας ο τρόπος που χάσαμε. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είναι δυνατό για το επίπεδο του Παναθηναϊκού να έχουμε τέτοια αντίδραση μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Γι’ αυτό και είμαι τρελαμένος. Ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα για μας», τόνισε ο Ιταλός, αφού πρώτα συνεχάρη τον ΟΦΗ.

Όσο για το αν όσα έχουν συμβεί στον Παναθηναϊκό τον απογοητεύουν σε βαθμό να τα παρατήσει, είπε: «Δεν τα παρατάω. Φυσικά και έχω όρεξη. Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια κι ότι έχω πετύχει το έχω πετύχει με δουλειά. Θα δίνω πάντα το καλύτερο για τη δουλειά μου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Είμαστε σε μια άσχημη κατάσταση όλοι και πρέπει να αντιδράσουμε. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Τέλος, σχετικά με το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο, είπε: «Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο, αλλά διαφορετικό από το σημερινό. Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτό με τους παίκτες». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags