Facebook Pixel Μεγάλη ατάκα Καρντόσο για το γκολ που πέτυχε!
| 2016-12-14 08:19:00

Μεγάλη ατάκα Καρντόσο για το γκολ που πέτυχε!

Μεγάλη ατάκα Καρντόσο για το γκολ που πέτυχε!

Με τη δική του καριέρα και όμως το χρειαζόταν για να ανέβει!

Ο 33χρονος άσος μίλησε στο Radio Montecarlo της Παραγουάης και σχολίασε ότι χρειαζόταν ένα γκολ, για να του ανεβάσει την ψυχολογία...

Για το πρώτο του γκολ στο Λιμάνι: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δουλεύω καλά και σκληρά και μέσα από όλα αυτά ήρθε το γκολ. Είναι ότι πιο σημαντικό για έναν επιθετικό το να σκοράρει. Τα γκολ είναι η ουσία της ύπαρξης του σέντερ φορ».

Για την πορεία του στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό: «Νιώθω ευλογημένος και ευχαριστώ τον Θεό διότι όλες οι ομάδες από τις οποίες πέρασα στην Ευρώπη μου έδειξαν εκτίμηση και αγάπη. Και στις ομάδες αλλά και από πλευράς κόσμου εισέπραξα πολύ αγάπη, εκτίμηση και στήριξη. Στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα, στην Τουρκία και τώρα στην Ελλάδα. Ήδη έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι και νιώθω ιδιαίτερα καλά. Το γκολ αυτό μου ανέβασε πολύ την ψυχολογία και με βοήθησε. Ελπίζω να βοηθήσω και άλλο την ομάδα μου, να συνεχίσω έτσι και να καταφέρω να μείνω και του χρόνου. Για την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό που έχουμε κερδίσει όλα τα μεγάλα ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα και που είμαστε πρωτοπόροι».

Για το αν θα γυρίσει στην Παραγουάη για τις γιορτές: «Φυσικά. Στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου θα είμαι στην Παραγουάη και στο Campo 9 (σ.σ. περιοχή όπου γίνονται μεγάλες γιορτές)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags