Facebook Pixel Αυτό το ματς δε θα γύριζε ποτέ με Στραματσόνι - Δείτε τι έκανε ο Ουζουνίδης και πέτυχε την τρελή ανατροπή
| 2016-12-15 23:07:00

Αυτό το ματς δε θα γύριζε ποτέ με Στραματσόνι - Δείτε τι έκανε ο Ουζουνίδης και πέτυχε την τρελή ανατροπή

Αυτό το ματς δε θα γύριζε ποτέ με Στραματσόνι - Δείτε τι έκανε ο Ουζουνίδης και πέτυχε την τρελή ανατροπή

Ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή της χρονιάς και προκρίθηκε στο Κύπελλο χάρη στο «μαγικό ραβδάκι» του Έλληνα τεχνικού!

Την «σφραγίδα» του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε η μεγάλη ανατροπή του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη που έφερε τη νίκη-θρίλερ με 3-2 επί του Απόλλωνα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Θυμίζουμε ότι στο ημίχρονο οι Πράσινοι ήταν… τελειωμένοι αφού βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση κόντρα στην ψυχωμένη ομάδα της FootballLeague. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην και το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται ο Ουζουνίδης.

Οι Πράσινοι θύμισαν άλλη ομάδα στο δεύτερο 45λεπτο. Οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο με το «μαχαίρι στα δόντια» γνωρίζοντας πως έχουν ένα ημίχρονο για να γλιτώσουν από ένα ακόμα φετινό κάζο. Προφανώς, η αλλαγή στη νοοτροπία τους έχει να κάνει με όσα τους είπε στα αποδυτήρια ο προπονητής τους. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ειπώθηκε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι «πόρωσε» τους παίκτες, οι οποίοι βγήκαν με άλλη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο.

Φυσικά, τεράστιο ρόλο έπαιξαν και οι τακτικές παρεμβάσεις του Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός δεν «κοιμήθηκε» στον πάγκο, αλλά αντίθετα ρίσκαρε περνώντας στο ματς τον Λουντ και τον Μπεργκ από την αρχή του δευτέρου μέρους γνωρίζοντας ότι δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλο χρόνο. Ειδικά, ο δεύτερος τον δικαίωσε απόλυτα αφού ήταν αυτός που άλλαξε το παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα γκολ και δημιουργώντας δυο από τα υπόλοιπα τρία!

Έτσι, ο Παναθηναϊκός πήρε ένα ματς «ζωής ή θανάτου» με επική ανατροπή, κάτι που δεν συνηθίζει φέτος. Η ομάδα όχι μόνο έβγαλε αντίδραση ευρισκόμενη με την πλάτη στον τοίχο, αλλά πήρε και το αποτέλεσμα που έψαχνε. Κάπως έτσι, ο Ουζουνίδης χτίζει σιγά σιγά νοοτροπία νικητή στον Παναθηναϊκό, ενώ κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους σε σχέση με τον προκάτοχό του, αφού όλοι αντιλαμβάνονται την τεράστια αλλαγή που συντελείται στον χαρακτήρα της ομάδας. Παιχνίδι όπως το σημερινό, ο Παναθηναίκός δεν επρόκειτο να το γύριζε ποτέ επί Στραματσόνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags