Ο Λούκας Μιλιβόγεβιτς, αφού μίλησε για το παιχνίδι και τον τραυματισμό του Σεμπά, αναφέρθηκε στο μέλλον του και αποκάλυψε ότι πρόσφατα συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ενημέρωσε για τις αποφάσεις του!

Συγκεκριμένα ανέφερε:«Είμαι υπερήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Έχω μόνο τον Ολυμπιακό στο μυαλό μου. Μίλησα με τον πρόεδρο και ξέρει. Η ομάδα θα αποφασίσει. Ο Ολυμπιακός θα δει το πότε είναι καλό και σωστό να φύγω. Αυτήν την στιγμή δεν σκέφτομαι να φύγω. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού».

Από εκεί και πέρα δήλωσε:

«Ήμασταν καλοί σήμερα, μετά τα δύο προηγούμενα ματς στα οποία χάσαμε κάπως τον έλεγχο, σήμερα ήμασταν και πάλι κυρίαρχοι και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για 90 λεπτά. Ο αντίπαλος είχε μόνο μια καλή ευκαιρία, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, πήραμε μια σημαντική και δίκαιη νίκη. Επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Το τάκλιν του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης ήταν πολύ κακό, πολύ σκληρό, αλλά αμέσως μετά το περιστατικό ζητούσε συγγνώμη και έλεγε πως δεν το ήθελε. Δεν πρέπει να δίνουν τέτοια κτυπήματα, αν και στο ποδόσφαιρο είναι πάντα πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο και για αυτό υπάρχει ο διαιτητής στον αγώνα και τα βλέπει. Δεν ξέρουμε τι τραυματισμό έχει ο Σεμπά, πρέπει να μιλήσετε με τον γιατρό για αυτό, καλό είναι να μη συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Η διαφορά είναι καλή, είμαστε μπροστά αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε τη δουλειά μας, να προχωρήσουμε με νίκες. Βελτιωνόμαστε, διορθώσαμε κάποια πράγματα σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις μας και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν ασχολούμαστε με τη διαφορά τη δεδομένη στιγμή, είναι πολύ νωρίς, το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά και να παίρνουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, πολύ δύσκολο και κουραστικό πρόγραμμα. Με το που θα γυρίσουμε στην Αθήνα θα ξαναφύγουμε για την Θεσσαλονίκη, για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη. Δεν χαλαρώνουμε παρότι υπάρχει αυτή η διαφορά, στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα η νίκη και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Σχετικά με τις μεταγραφές, είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου. Συναντώ τον πρόεδρο και συζητάμε, αν έρθει κάποια καλή προσφορά για εμένα θα μιλήσουμε ξανά και θα πάρουμε την πιο συμφέρουσα απόφαση τόσο για τον σύλλογο όσο και για εμένα. Όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή και υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής, θα το συζητήσουμε ξανά».