Facebook Pixel Μας… τρολάρουν Ουζουνίδης και Μπεργκ!
| 2017-01-17 22:56:00

Μας… τρολάρουν Ουζουνίδης και Μπεργκ!

Μας… τρολάρουν Ουζουνίδης και Μπεργκ!

Απίθανες δηλώσεις του Έλληνα κόουτς για τον Σουηδό άσο. Είτε δεν βλέπει τα ματς είτε προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν βλέπουμε καλά…
 

Λογικό είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης να θέλει να προστατεύσει τον Μάρκους Μπεργκ, ειδικά αυτή την περίοδο που είναι με διαφορά ο χειρότερος παίκτης του Παναθηναϊκού, όμως ο Έλληνας κόουτς πήγε στο άλλο άκρο!

Όχι μόνο εμφανίστηκε βέβαιος πως το πρόβλημα στο γκολ δεν έχει σχέση με τον Σουηδό επιθετικό, αλλά ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την διάθεση που έχει σε κάθε ματς όσο και από τα πολλά χιλιόμετρα που τρέχει.

Φυσικά, τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, καθώς ο Μπεργκ όχι μόνο δείχνει… ξενερωμένος σε κάθε ματς, αλλά είναι και φανερά ότι δεν έχει διάθεση να προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα. Μόνο το ματς με την ΑΕΚ να θυμηθεί κανείς και να τον συγκρίνει με τον Σεμπάστιαν Λέτο, θα καταλάβει τι εννοούμε!

Διαβάστε όμως όλα όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρακάτω:

-Για το αν το πρόβλημα στο σκοράρισμα σχετίζεται με το ντεφορμάρισμα του Μπεργκ:


«Οχι δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ο Μάρκους. Ο Μάρκους αντίθετα στα τελευταία παιχνίδια κάνει πολύ περισσότερα χιλιόμετρα απ’ ό,τι έκανε σε προηγούμενα παιχνίδια.

Νομίζω ότι είναι και οι παίκτες όλοι που είναι γύρω από τον Μάρκους. Και δεν είναι θέμα ικανότητας. Εάν δείτε υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν είχαν ρυθμό, που στην ουσία δεν ήταν πολλές φορές ούτε στην αποστολή της ομάδας, οπότε καταλαβαίνετε ότι η συνοχή δεν μπορεί να είναι ίδια.

Ο Μάρκους δουλεύει πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Το ότι δεν έρχεται εύκολα το γκολ από την ομάδα δεν είναι μόνο αυτός υπεύθυνος. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνει και με τη διάθεσή του, γιατί η διάθεση που δείχνει και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια είναι καλή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags