Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την κακή πορεία του Παναθηναϊκού στον Α’ γύρο:
«Χάσαμε παιχνίδια και είχαμε ισοπαλίες σε μικρά ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε πόντους, με ομάδες που ήταν κάτω από εμάς. Πιστεύω εκεί χάσαμε τους πόντους και άρχισε όλο αυτό το θέμα, πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί σε αυτό το κομμάτι και στις ευκαιρίες που έχουμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο εύκολα».

Για το πρόβλημα στην παραγωγή φάσεων: «Σίγουρα αν ξεκινήσεις έτσι το έχεις στο μυαλό σου. Βγάζουμε όμως ευκαιρίες, και με την ΑΕΚ βγάλαμε φάσεις. Αν βάλουμε τα γκολ στις ευκαιρίες που θα έχουμε, θα κερδίσουμε και τα ματς».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Αν είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες που είχαμε, θα το κερδίζαμε το ματς. Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ που μας απείλησε μόνο από στημένες φάσεις».

Για το πώς θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον κόσμο του: «Εμείς πρέπει πρώτα από όλα να κάνουμε καλά παιχνίδια, να πιστεύουμε σε εμάς και να το δείξουμε στον κόσμο. Ο κόσμος θέλει πίστη, θέλει να παλεύουμε στο γήπεδο να τα δώσουμε όλα για να το δει κι ο κόσμος. Χρειάζονται και τα αποτελέσματα, χωρίς αποτελέσματα δεν είμαστε ευχαριστημένοι ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος. Θέλει νίκες και το παλεύουμε…».

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά: «Είναι μια καλή ομάδα, αλλά πιστεύω πως αν κάνουμε αυτά που ξέρουμε και μπορούμε θα κερδίσουμε το ματς. Στις ευκαιρίες που θα κάνουμε θα πρέπει να βάλουμε τα γκολ και πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να βρούμε τις ευκαιρίες, να σπάσουμε την άμυνα, με σέντρες, με πάσες. Θέλει να έχουμε υπομονή, αν δεν βγει κατευθείαν το γκολ ή η φάση θα χρειαστεί υπομονή. Αν το κάνουμε αυτό, θα πάρουμε το ματς».

Για το διάστημα του παραγκωνισμού του κι αν σκέφτηκε να φύγει: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω, αλλά ήταν δύσκολοι για εμένα οι τελευταίοι μήνες. Εγώ πάντα έκανα την προπόνησή μου, έδινα το καλύτερο και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι στο πλάνο του προπονητή και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στα παιχνίδια. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και στα παιχνίδια και στην προπόνηση για να είναι ο προπονητής ικανοποιημένος από εμένα και να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα. Αυτό πέρασε, δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα. Για εμένα τελείωσε αυτό, κοιτάω μπροστά και προσπαθώ να κάνω τα καλύτερα».

Για τις ευκαιρίες από τον Ουζουνίδη: «Σίγουρα θέλω να αρπάξω την ευκαιρία, θέλω να παίξω καλά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα και εύχομαι να βγει αυτό».

Για το γεγονός ότι παίζει μαζί με τον αδερφό του, Οδυσσέα: «Είναι ωραίο, να έχεις πίσω τον αδερφό σου στο τέρμα και εσύ να παίζεις μπροστά. Αγχώνομαι πιο πολύ όταν τον βλέπω από έξω να παίζει τερματοφύλακας γιατί είναι και περίεργη η θέση του. Αλλά είναι ωραίο συνολικά».