Facebook Pixel Η υπόσχεση του Μιλιβόγεβιτς!
| 2017-02-01 10:03:00

Η υπόσχεση του Μιλιβόγεβιτς!

Η υπόσχεση του Μιλιβόγεβιτς!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Κρίσταλ Πάλας έκανε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. 

Ο Σέρβος δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα φετινά κατορθώματά του με τον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πέτυχε 6 γκολ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στην Κρίσταλ Πάλας και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ, που είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα και στο πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά.

Για το τι είδους παίκτης είναι: «Είμαι ένας αμυντικός μέσος. Ενας παίκτης που προσπαθεί να δώσει ισορροπία στην ομάδα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δείξω την ποιότητά μου όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το γεγονός ότι πέτυχε αρκετά γκολ φέτος: «Ναι, φέτος σκόραρα 6 γκολ σε 17 παιχνίδια. Είναι λίγο περίεργο για εμένα, αλλά είμαι ευχαριστημένος».

Ερωτηθείς για το σε πόσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί φέτος: «Στο πρωτάθλημα έπαιξα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, εκτός από ένα. Γιατί είχα μαζέψει κάρτες».

Για το τι γνωρίζει για το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας: «Δεν έχω παίξει ποτέ, αλλά ανυπομονώ να παίξω στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι».

Για το τι γνωρίζει για την Πρέμιερ Λιγκ: «Εβλεπα αρκετά, αλλά τώρα τελευταία δεν παρακολουθούσα πολύ, γιατί δεν είχα αρκετό χρόνο. Ξέρω όμως πολλά για το πρωτάθλημα και τις ομάδες και νομίζω ότι αυτό είναι ένα αβαντάζ για εμένα».

Για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε αρκετές χώρες: «Θα με βοηθήσει αρκετά. Ελπίζω να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται και ελπίζω οι συμπαίκτες μου να με βοηθήσουν».

Για τους στόχους του: «Η προτεραιότητα μου είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και όπως είπα θα δώσω τον καλύτερό μου για την ομάδα για να την βοηθήσω να τα καταφέρει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags