Facebook Pixel Χαμός στον ΠΑΟΚ με Πρίγιοβιτς και Αθανασιάδη: Γιατί "πλακώνονται" οι δυο επιθετικοί – Τι θα κάνει ο Ίβιτς!
| 2017-02-07 12:15:00

Χαμός στον ΠΑΟΚ με Πρίγιοβιτς και Αθανασιάδη: Γιατί "πλακώνονται" οι δυο επιθετικοί – Τι θα κάνει ο Ίβιτς!

Χαμός στον ΠΑΟΚ με Πρίγιοβιτς και Αθανασιάδη: Γιατί "πλακώνονται" οι δυο επιθετικοί – Τι θα κάνει ο Ίβιτς!

Ποιος περίμενε πως θα ξέσπαγε τέτοια "κόντρα" στην Τούμπα ανάμεσα στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και τον σπουδαίο αρχηγό! Τι άγριο παιχνίδι παίζεται στα αποδυτήρια;

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τα …έβγαλε ήδη τα λεφτά του! Δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα, δεύτερο γκολ, με τη διαφορά πως το γκολ απέναντι στον Αστέρα είχε πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτό που πέτυχε στην εύκολη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Κύπελλο, από το σημείο του πέναλτι.

Πότε θα αγωνιστεί, όμως, βασικός; Και τι θα γίνει όταν εκτίσει την τιμωρία του ο Στέφανος Αθανασιάδης; Μπορούν να αγωνιστούν και οι δύο βασικοί;

Από την πρώτη ημέρα που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήρθε στον ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκαθάρισε δημόσια πως ο πρώην επιθετικός της Λέγκια Βαρσοβίας θα χρειαστεί ορισμένο χρόνο για να φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης, λόγω του ότι αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι στις 12 Δεκεμβρίου. Το ίδιο είπε και ο Πρίγιοβιτς μετά το ματς με τον Αστέρα, τονίζοντας πως θα είναι 100% έτοιμος σε δέκα ημέρες.

Έτσι, η λογική λέει πως ο Ίβιτς δε θα χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Πρίγιοβιτς ούτε στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη την Πέμπτη, στο οποίο δε θα αγωνιστεί ούτε ο Αθανασιάδης που "χρωστάει" ακόμα μία αγωνιστική τιμωρίας, για την κόκκινη κάρτα που είδε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Τι θα γίνει, όμως, από το επόμενο παιχνίδι, με την Ξάνθη στα Πηγάδια την Κυριακή για το πρωτάθλημα, όπου ο Πρίγιοβιτς θα είναι πιο έτοιμος και ο Αθανασιάδης θα είναι διαθέσιμος; Εάν ο Ίβιτς επιμείνει στο 4-4-2 με ρόμβο που χρησιμοποίησε και στο παιχνίδι με τη Λάρισα και στο χθεσινό, τότε είναι εφικτό να "χωρέσει" στην ενδεκάδα και τους δύο. Εάν ο Ίβιτς, όμως, επιστρέψει στο 4-3-3, είτε στο παιχνίδι της Κυριακής είτε και στα επόμενα, τότε η ενδεκάδα χωράει μόνο έναν από τους δύο και αυτός θα είναι ο Πρίγιοβιτς, που ξεκίνησε …φορτσάτος!

Σημαντική λεπτομέρεια στο όλο θέμα, είναι πως ο Πρίγιοβιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με τη Σάλκε, αλλά και στη συνέχεια του Europa League, εάν ο ΠΑΟΚ προκριθεί, λόγω του ότι στους "32" έχει προκριθεί και η Λέγκια Βαρσοβίας. Έτσι, ο πιο έμπειρος επιθετικός που θα έχει στη διάθεσή του ο Ίβιτς για τα δύο παιχνίδια με τους Γερμανούς, είναι ο Αθανασιάδης.

Αρκετοί είναι, πάντως, αυτοί που από χθες λένε "ποιος Αθανασιάδης, τώρα η ομάδα έχει έναν σέντερ φορ που γεμίζει την περιοχή", εννοώντας τον Πρίγιοβιτς. Υπάρχουν, όμως, και αυτοί που πιστεύουν πως ο ανταγωνισμός με τον Πρίγιοβιτς, θα κάνει καλύτερο τον Αθανασιάδη και θα επιστρέψει στα γκολ. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως ο Ίβιτς δεν έχει …ξεγραμμένο τον Κλάους, παρά το ότι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags