Facebook Pixel Δύσκολα τα πράγματα για τον Κλάους στον ΠΑΟΚ – Δυνατό "χαστούκι" από συμπαίκτη του στην Ξάνθη
| 2017-02-09 23:45:00

Δύσκολα τα πράγματα για τον Κλάους στον ΠΑΟΚ – Δυνατό "χαστούκι" από συμπαίκτη του στην Ξάνθη

Δύσκολα τα πράγματα για τον Κλάους στον ΠΑΟΚ – Δυνατό "χαστούκι" από συμπαίκτη του στην Ξάνθη

Μήνυμα-"μαχαιριά" πήρε ο αρχηγός του Δικεφάλου στο σημερινό αγώνα στα Πηγάδια. Ποιος του το έστειλε και πώς έχει την ευκαιρία να "απαντήσει"; Διάβασε στο SportDog!

Ο ΠΑΟΚ, παρά τον σχετικό ανταγωνισμό από την ΑΕΚ, φαίνεται πως είναι ο μεγάλος νικητής στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς τόσο ο Ενρίκε όσο και ο Πρίγιοβιτς, αποδεικνύονται εξαιρετικές κινήσεις.

Μπορεί, λοιπόν, στον Δικέφαλο να έχασαν τον κορυφαίο τους παίκτη για το πρώτο μισό της σεζόν, τον Γκάρι Ροντρίγκες, ωστόσο από τα πρώτα ματς φαίνεται πως πέτυχαν διάνα με τους δύο παίκτες που έφεραν. Και μπορεί ο Ενρίκε να "χάλασε" λίγο την εικόνα του με την ανόητη κόκκινη που πήρε στην Ξάνθη, όμως ο Σέρβος φορ με το ελβετικό διαβατήριο, κατάφερε και πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο υψηλόσωμος φορ του ΠΑΟΚ εξελίσσεται σε μεγάλο εκτελεστή, καθώς όπως συνέβη και με τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα, έτσι και στο ματς Κυπέλλου στην Ξάνθη, μόλις μπήκε στο γήπεδο κατάφερε να σκοράρει. Την Κυριακή βρήκε δίχτυα μόλις 80 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κόντρα στους Ακρίτες χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά και μία επαφή!

Ο Πρίγιοβιτς, μάλιστα, ήταν αυτός που "λύτρωσε" τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά …καθάρισε την πρόκριση, καθώς με την γκολάρα που πέτυχε (κοντρόλ και σουτ αμέσως έξω από την περιοχή, δείτε το ΕΔΩ), έκανε το 1-2 και πλέον μετέτρεψε σε ανυπέρβλητο εμπόδιο το έργο της Ξάνθης.

Ο νέος φορ του Δικεφάλου, λοιπόν, τόσο με τα τρία γκολ που έχει πετύχει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όσο και με τις κινήσεις του στο χορτάρι (παρότι έχασε ένα μοναδικό τετ α τετ στο ματς Κυπέλλου) δείχνει πως είναι κανονικός επιθετικός και σκόρερ, στέλνοντας "μήνυμα" στον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος έβλεπε το ματς στα Πηγάδια από τα μπουθ και σίγουρα θα κατάλαβε πόσο δύσκολα πλέον είναι τα πράγματα για τον ίδιο...

Ο Κλάους, που ακόμα δεν έχει βάλει γκολ στο πρωτάθλημα, εκτός από τον κακό του εαυτό, έχει πλέον να αντιμετωπίσει και έναν εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος όταν βρεθεί και στο 100% της φυσικής του κατάστασης, δύσκολα θα βγαίνει από την 11άδα. Βέβαια, η μεγάλη ευκαιρία του Έλληνα επιθετικού, είναι τα δύο ματς με την Σάλκε, όπου ο Πρίγιοβιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αν δεν κάνει τη διαφορά εκεί, τότε η κατάσταση δύσκολα θα αλλάξει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags