Θυμίζουμε, ότι πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του συμπαίκτη του, Μπερτράντ Τραορέ προκειμένου να ξεγελάσει τον αντίπαλό του, Ιβάν Καλέρο και να πραγματοποιήσει κανονικά επίθεση!

Ο 25χρονος στόπερ είδε τον συμπαίκτη του πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε απ' τον αντίπαλό του να σταματήσει να τον μαρκάρει, καθώς πρέπει να τηρήσουν το fair play. Έτσι λοιπόν, όταν όλοι σταμάτησαν, αυτός αντί να πετάξει την μπάλα έξω, όπως όφειλε, έκανε κανονική επίθεση!!!

Ιδού λοιπόν τι είπε σήμερα για αυτή την του απόφαση: "Ήμουν απλά πολύ έξυπνος. Ο Μπερντάν ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και σκέφτηκα: 'Θα τον χρησιμοποιήσω για να αποκομίσω πλεονέκτημα'. Προσποιήθηκα πως θα πετάξω την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά όταν ο αντίπαλός μου κοίταξε πίσω του, συνέχισα την προσπάθειά μου.

Γνωρίζω πως ίσως δεν ήταν η πιο σωστή κίνηση, αλλά ήταν κάτι έξυπνο και τίποτα περισσότερο. Οι συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια μού είπαν πως αν το είχα κάνει σ' αυτούς θα με είχαν κλοτσήσει πολύ άσχημα. Νομίζω πως η αντίδραση του κόσμου ήταν υπερβολική"!