"Το παιδί αισθάνεται πίεση, πώς να σκοράρει; Γράφουν οι εφημερίδες ότι δεν σκοράρει, το λένε στα ραδιόφωνα, τον πιέζουν όλοι. Κάπου είναι λογικό να μη βρίσκει δίχτυα. Το πρόβλημά του είναι 100% θέμα ψυχολογίας", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε για την αξιοποίησή του από τον Βλάνταν Ίβιτς:

"Όταν ο προπονητής τον πιστεύει, το βάζει να παίζει συνέχεια, δεν τον βγάζει. Όταν τον βάζει βασικό και τον κάνει αλλαγή στρο 70΄, τι ψυχολογία να έχει μετά ο παίκτης. Ο Κλάους είναι Κλάους, έχει βάλει τόσα γκολ, έχει αποδείξει ποιος είναι. Αλλά νιώθει πίεση, του φορτώνουν άγχος και οι εφημερίδες.

Δεν είναι υποχρεωτικό μόνο να βάζει γκολ, αλλά να δίνει και ασίστ και να συμμετέχει στο παιχνίδι. Είναι και άτυχος, όταν πηγαίνει η μπάλα μέσα και τη βγάζει ο τερματοφύλακας, τι άλλο να γίνει; Αν κάνει ένα γκολ όμως, πιστεύω ότι θα σαρώσει μετά. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Γιατί από την άλλη και ο ΠΑΟΚ δεν δημιουργεί πολλές ευκαιρίες".

Πώς είδατε το χατ τρικ του Μπεργκ. Ήταν μία απάντηση στην απαξίωση που βιώνει ακόμα και ο Σουηδός, επειδή δεν έχει σκοράρει σε κάποια ματς;

"Ο Μπεργκ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πολύ εύκολα. Αν δεν σκοράρει σε δύο - τρια ματς όμως, αρχίζει και κάνει την εμφάνισή του το άγχος. Για αυτό θεωρώ ότι είναι καλύτερα να πετυχαίνει ένα γκολ στον αγώνα και να κερδίζει η ομάδα του. Παρά τρία σε ένα ματς και να σκοράρει ξανά μετά από τέσσερις εβδομάδες".

Η άποψή σας για τον Πρίγιβοτς;

"Καλός επιθετικός είναι και φαίνεται ότι είναι σκόρερ. Έχει καλό κεφάλι, είναι μέσα στην περιοχή και ξέρει πώς να ξεμαρκαριστεί για να μπει στις φάσεις".

Πώς βλέπετε τον Καρντόσο μετά από τόσο καιρό;

"Δεν έχει κολλήσει στον Ολυμπιακό αυτός, αυτό είναι όλο. Αλλά είναι μεγάλος παίκτης, άλλο το ένα και άλλο το άλλο".