Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

-Για το τί άλλαξε και ο Παναθηναϊκός μεταμορφώθηκε αγωνιστικά, ειδικά στην επίθεση:

«Και οι προσθήκες στο ρόστερ μας αλλά και περισσότερος χρόνος δουλειάς. Εχουν επιστρέψει κάποια παιδιά που ήταν στο ρόστερ και μας λείπαν.

Και μαζί με τις μια-δυο προσθήκες που γίνανε, είναι λογικό όσο θα παίζουνε και θα βρίσκονται μαζί, να βγάζουμε και περισσότερους αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας και περισσότερες επιλογές να έχουμε στο επιθετικό μας παιχνίδι και λογικά μεγαλύτερη δημιουργία φάσεων».

-Εάν αποκτά η ομάδα την υπογραφή του:

«Οχι, ακόμα θέλουμε πολύ χρόνο για να πάμε εκεί που θέλω. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά προσαρμόζονται όσο μπορούνε περισσότερο, θέλουμε ακόμα κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας, αλλά για αυτό που έχω στο μυαλό μου χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά».

-Για το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του:

«Αρκετά πράγματα. Σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός πρέπει και έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις αρκετά πράγματα. Αυτό για να γίνει αυτή τη στιγμή, μετά από όλο αυτό το διάστημα που περάσαμε, θέλει λίγο χρόνο ακόμα.
Και από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε και κάποια άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας που πρέπει να τα περνάμε σιγά-σιγά. Δεν μπορείς μέσα σε ένα μήνα να βάλεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί μετά περισσότερο μπέρδεμα θα υπάρχει, παρά επιλογές στο παιχνίδι μας.
Σταδιακά περνάμε κάποια στοιχεία που θέλουμε, όταν θα αφομοιωθούν αυτά, θα πάμε στο επόμενο βήμα».

-Εάν το επόμενο στοίχημά του είναι η διάρκεια:

«Η διάρκεια είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει πάντα στις ομάδες σαν εμάς. Μία μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να έχει μόνο 2-3 καλά παιχνίδια και μετά ξανά απ’ την αρχή. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα.
Το κυριότερο βέβαια αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο βασικός κορμός κι απάνω εκεί να μπορέσεις να χτίσεις κάποια πράγματα και σιγά-σιγά να μπορέσεις να έχεις μία σταθερή βάση που, ακόμα και απουσίες να υπάρχουν, να μπορείς εκεί πάνω να δημιουργήσεις». 

-Για το πόσο διαφορετικό είναι το ματς με τον Αστέρα σε σχέση με αυτό της Λεωφόρου:

«Είναι διαφορετικό εντελώς το παιχνίδι. Αλλο το παιχνίδι του Κυπέλλου και άλλο του πρωταθλήματος. Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα, τα τελευταία αποτελέσματα δεν νομίζω ότι αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της ομάδας τους.
Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, περιμένουμε μία αντίδραση από την ομάδα της Τρίπολης, γιατί είναι λογικό και μετά την ήττα τους στο Κύπελλο και μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, περιμένουμε ότι θα αντιδράσουν.

Αυτό σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί με το παιχνίδι του Κυπέλλου ίσως και ακόμα καλύτεροι για να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα».

-Εάν τον προβληματίζουν οι απουσίες που υπάρχουν για το ματς του Σαββάτου:

«Θα δούμε αυτές τις δύο ημέρες ποια παιδιά θα επανέλθουν. Λογικά θα έχουμε τους περισσότερους στη διάθεσή μας, οπότε αν εξαιρέσουμε την απουσία του Λούκας (σ.σ. Βιγιαφάνιες) λόγω καρτών, δεν νομίζω να έχουμε άλλα προβλήματα».

-Για το αν είναι ακόμα νωρίς να δούμε τον Μολίνς στην αποστολή:

«Ναι είναι νωρίς. Είναι ένας παίκτης που δουλεύει καλά, είναι ένας παίκτης που μας δείχνει, στο διάστημα που κάνει τις προπονήσεις, ότι θα μπορέσει να μας βοηθήσει.
Πρέπει όμως να είμαστε πολύ προσεκτικοί έτσι ώστε τη στιγμή που θα μπει να ξέρουμε ότι είναι 100% σε επίπεδο φυσικής κατάστασης ή τουλάχιστον κοντά σε αυτό που θέλουμε εμείς για να μπει μέσα στο γήπεδο και να μας βοηθήσει».

-Εάν παρακολουθεί μπάσκετ:

«Οσο μπορώ παρακολουθώ».

-Μία ευχή για τον τελικό του Κυπέλλου:

«Ε, είναι λογικό. Εύχομαι να το πάρει η ομάδα μας».