Με τον γνωστό για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη επικοινώνησε ο SportDog, με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ!
 
Ο κεντρικός παρουσιαστής τού δελτίου ειδήσεων του Kοntra Channel έκανε λόγο για ένα άθλιο κοουτσάρισμα από την πλευρά τού Πάουλο Μπέντο, που κινδυνεύει να κάψει τους νεαρούς του Ολυμπιακού και περιμένει πότε θα φύγει για να μας... αδειάσει τη γωνιά!
 
Ακόμα, αναφέρθηκε στην έλλειψη ποδοσφαιριστών με προσωπικότητα από την ομάδα, στην απουσιά του Ανσαριφάρντ από την αποστολή, αλλά και στον άμπαλο και καφατζή Ντα Κόστα, που δεν τον θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού.
 
Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα, στις δηλώσεις τού Γιάννη Παπαγιάννη στον SportDog:
 

Γιάννη, πώς είδες το ντέρμπι τού Ολυμπιακού με την ΑΕΚ;

"Ήταν ένα μέτριο ντέρμπι, δυνατό, αλλά χωρίς την ποιοτική υπεροχή κάποιας ομάδας. Υπήρξε και ένα σημαντικό λάθος του διαιτητή, που δεν έδωσε πέναλτι στον Μποτία. Αυτό όμως δεν διασώζει το άθλιο κοουτσάρισμα του Μπέντο, ο οποίος έστησε με γελοίο τρόπο την ομάδα, αφήνοντας έξω τους Ανσαριφάρντ, Τσόρι, Μάριν, Σισοκό, Παρέδες. Έφτιαξε μία ομάδα άλλα αντί άλλων, που δεν είχε αρχή, μέση και τέλος".

 

Έγινε μεγάλη κουβέντα, ξανά, για τη διαιτησία.

"Δεν έδωσε ένα πέναλτι και έκοψε ένα λανθασμένο οφσάιντ του Ολυμπιακού, αλλά σε γενικές γραμμές δε νομίζω ότι δημιούργησε πρόβλημα".

Το αναφέρω γιατί ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις που τράβηξαν, ξανά, το ενδιαφέρον.

"Είναι γνωστός ο Σάββας, αν και είναι φίλος χρόνια. Νομίζω ότι γενικότερα ο Ολυμπιακός ήταν προκατειλημμένος μπαίνοντας στο ΟΑΚΑ. Αλλά η εικόνα της ομάδας ήταν μία ακόμα φορά πολύ κακή, εξαιτίας του Μπέντο. Έχω την εντύπωση ότι θα τον κρατήσει η διοίκηση μέχρι το ματς της Τούμπας, ώστε να του φορτώσουν πιθανές αποτυχίες (στο ευρωπαϊκό ματς και εναντίον του ΠΑΟΚ) και στη συνέχεια να αλλάξει προπονητή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο".

Πώς είδες τον Ιντέγε και, έστω ως ύστερο συμπέρασμα, αν θα έπρεπε να υπολόγιζε και στον Ανσαριφάρντ χθες ο Μπέντο. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που είδαμε τον Ντα Κόστα στο τέλος ως επιθετικό.

"Ο Ιντέγε είναι φιλότιμος παίκτης, έτρεξε πολύ χθες, αλλά είχε μονίμως δύο αμυντικούς της ΑΕΚ επάνω του. Δεν τροφοδοτήθηκε σωστά όμως και δεν τον βοήθησε καθόλου ο Σεμπά με τον Ελιουνούσι, από δεξιά και αριστερά. Θεωρώ ότι ο Ανσαριφάρντ έπρεπε να δοκιμαστεί χθες και όχι να είναι εκτός αποστολής. Αν όχι από την αρχή βασικός, στο πλευρό του Ιντέγε, τουλάχιστον να έμπαινε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είναι δυνατόν να χάνει ο Ολυμπιακός και να μην κάνει αλλαγές μέχρι το 60ο λεπτό ο προπονητής του! Είναι ντροπή να παίζει βασικός στον Ολυμπιακό ο Ντα Κόστα. Ο άνθρωπος είναι άμπαλος, δεν τον θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού, γιατί κάνει απίστευτες γκάφες και είναι ντροπή για τον Μπέντο να τον προωθεί στη θέση του σέντερ φορ. Ένας παίκτης που δεν μπορεί να κάνει κοντρόλ".   

Πώς είδες τους νέους τού Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν, αλλά και την επιλογή να μείνουν εκτός μεγάλες προσωπικότητες (Τσόρι, Μάριν, Καμπιάσο) για να πάρει νεαρούς στην αποστολή;

"Ήταν τραγικά τα λάθη που έκανε ο Μπέντο με τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού. Όλοι τους θέλουν δουλειά ακόμα και στο τέλος έτσι όπως χρησιμοποιούνται θα καούν πριν από την ώρα τους. Όλους εμάς τους Ολυμπιακούς μας στεναχωρεί πολύ να βλέπουμε τους σημερινούς άμπαλους Ντα Κόστα, Ελιουνούσι και μερικούς ακόμα στην ομάδα μας, και να παρακολουθούμε στις τηλεοράσεις μας τις γκολάρες του Μήτρογλου, τις ντρίπλες του Μιραλάς και τα πνευμόνια του Μιλιβόγεβιτς".

Πώς είδες τον Φορτούνη εναντίον της ΑΕΚ;

"Ο Φορτούνης το πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε φάσεις, αλλά δεν έχει ο Ολυμπιακός ποιοτικούς παίκτες στα άκρα, όπως είχε κάποτε τον Κάμπελ, τον Μιραλάς κ.α. Δεν μπορεί να γίνει σοβαρό ματς έτσι και να πάρει αποτέλεσμα. Και υπάρχει και η συνέχεια, που λόγω της παρουσίας του Μπέντο θεωρώ ότι είναι δύσκολη και η ευρωπαϊκή πρόκριση".

Φοβάσαι για τη συνέχεια, δηλαδή; Γιατί εκτός από τους Τούρκους, υπάρχουν ντέρμπι και δύσκολος επαναληπτικός Κυπέλλου.

"Η συνέχεια για τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολη, γιατί για να πάρει πρόκριση μέσα στην Τουρκία θα πρέπει να αλλάξει 100 μοίρες το πρόσωπο της ομάδας. Με την ψυχολογία που υπάρχει σε παίκτες και φιλάθλους, διαβλέπω δυσκολίες μέσα στην Τούμπα. Μέχρι να φύγει ο Μπέντο, όλα αυτά και να μας αδειάσει τη γωνιά... ".