Facebook Pixel Η απίθανη κίνηση του Κλάους στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Ηρακλή που δεν έπιασε η κάμερα!
| 2017-02-26 21:07:00

Η απίθανη κίνηση του Κλάους στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Ηρακλή που δεν έπιασε η κάμερα!

Η απίθανη κίνηση του Κλάους στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Ηρακλή που δεν έπιασε η κάμερα!

Τι έκανε οΑθανασιάδης στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Καυταντζόγλειο, το οποίο και παρακολούθησε από τον πάγκο. Φοβερή φωτογραφία! 

Ο Στέφανος Αθανασιάδης διανύει τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του αφού ακόμα δεν έχει βρει δίχτυα στο πρωτάθλημα. Η κακή του απόδοση και η αφλογιστία του ανάγκασαν τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να προβεί στη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ «ζεστά» την εν Ελλάδι καριέρα του και έχει πάρει τη θέση του Κλάους στην ενδεκάδα.

Παρ’ όλα αυτά, ο διεθνής επιθετικός παραμένει αρχηγός με τα όλα του και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στα αποδυτήρια επειδή δεν αγωνίζεται. Αυτό φανερώθηκε σήμερα στο «Καυταντζόγλειο» από μια κίνησή του.

Συγκεκριμένα, ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και έτρεξε προς τον πάγκο της ομάδας του για να πανηγυρίσει. Ένας από τους πρώτους που έπεσαν πάνω του για να του δώσουν συγχαρητήρια ήταν ο Αθανασιάδης, κάτι που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε μεταξύ παικτών που ανταγωνίζονται για μια θέση. Ο Κλάους, ωστόσο, απέδειξε ότι για αυτόν μετρά το συμφέρον της ομάδας του και η διατήρηση του καλού κλίματος περισσότερο από τη δική του θέση στο αρχικό σχήμα!

Γενικότερα, αξίζουν συγχαρητήρια στον Αθανασιάδη για τον τρόπο που χειρίζεται την αγωνιστική του κρίση και φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζει το ντεφορμάρισμά του με αδιαφορία και ελαφρά καρδιά. Άλλωστε, θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό ζήτησε να μην πληρωθεί 75.000 ευρώ από τον μισθό του, αφού θεωρεί ότι δεν τα αξίζει βάσει προσφοράς!

Δείτε την φωτογραφία με τα συγχαρητήρια του Αθανασιάδη στον Πρίγιοβιτς:


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags