Facebook Pixel "Απόδραση" με Ντιγκινί!
| 2017-02-27 22:24:00

"Απόδραση" με Ντιγκινί!

"Απόδραση" με Ντιγκινί!

Με γκολ του Γάλλου μεσοεπιθετικού στο 89` ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 στη Βέροια την τοπική ομάδα και πλέον βλέπει Ολυμπιακό!

Σε ένα κακό παιχνίδι, με καλές στιγμές μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ στο 89ο λεπτό, πανηγυρίζοντας-απρόσμενα, σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, την 5η νίκη του μακριά από το Περιστέρι και συνολικά την 9η, που τον φέρνει στην 8η θέση, σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τα πλέι οφ.Για τη Βέροια, αυτή η ήττα είναι ήττα-μαχαιριά. Οχι μόνο δεν έφθασε στο στόχο της, τη νίκη, αλλά στο τέλος έχασε και τον βαθμό της ισοπαλίας. Η παραμονή απέχει μόνο τέσσερις βαθμούς, αλλά όσο κοντά φαίνεται, τόσο μακριά είναι.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις και θέαμα, ωστόσο στα τελευταία λεπτά, ο Παντελής Καπετάνος είχε μια καλή στιγμή και ο Σωκράτης Φυτανίδης στην αντίπαλη εστία είχε δοκάρι.

Στο 2ο ημίχρονο τα δυνατά μαρκαρίσματα έφεραν τραυματισμούς, οι διακοπές και οι αλλαγές ανέκοπταν διαρκώς τον ρυθμό και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα μείνει στο 0-0, ο Γάλλος κατάφερε με κοντινή προβολή στο 89' να λύσει τον "γόρδιο δεσμό" και να δώσει το τρίτο σερί "τρίποντο" στους Περιστεριώτες.

BΕΡΟΙΑ (Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος (82΄Σισοκό), Καλί, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Μπαλάφας (73' Μπελαϊντ), Τομάς (49' Αρτσε), Στόιτσεφ, Σαρπόνγκ, Κάλβο, Καπετάνος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης, Μπάγκα, Πλατέλλας (77' Ντιγκινί), Ούμπιδες, Λημνιός (89' Λημνιός), Ντάουντα (68΄Λε Ταλέκ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags