Κορυφώνεται πλέον ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Δήμο και την ΑΕΚ με αφορμή το νέο γήπεδο που θέλει να χτίσει στην περιοχή η Ένωση, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, θύμα ξυλοδαρμού από 10 άτομα έπεσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Πάνος.
Η ανακοίνωση αναφέρει μάλιστα πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε από «φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ»!
Η ανακοίνωση:
Πριν από λίγο ξυλοκοπήθηκε από 10 φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιώργος Πάνος κατά την έξοδό του από το Δημαρχείο. Το γεγονός έρχεται ως φυσική συνέπεια του κλίματος βίας και τρομοκρατίας που έχει επικρατήσει στο κέντρο της πόλης μας το τελευταίο τριήμερο από τους δήθεν ειρηνικούς διαδηλωτές υπό την ανοχή της Πολιτείας, την κάλυψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και τη συγκάλυψη αρκετών ΜΜΕ.
Δεδομένης της αδυναμίας προστασίας των αιρετών των οποίων η σωματική ακεραιότητα απειλείται, το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αναβάλλεται μέχρι να διασφαλιστούν συνθήκες ομαλότητας στην πόλη από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο