Ιδού λοιπόν τι είπε για τα… φίλαθλα αισθήματά του, αλλά και για μία μεταγραφή που μας είχε απασχολήσει πριν μερικά χρόνια.
Διαβάστε τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για τα παναθηναϊκά του αισθήματα και το στόρι της μεταγραφής του νεαρού Κώστα Πλέγα από το... τριφύλλι στον Ολυμπιακό:
«Εμένα τα φίλαθλά μου αισθήματα είναι στον Παναθηναϊκό. Παναθηναϊκός είμαι... Όταν ήταν να δώσω τον Πλέγα, ενώ είχαμε συμφωνήσει με την Αταλάντα, δοκιμάστηκε στον Παναθηναϊκό, γιατί ο Παναθηναϊκός τον ήθελε. Μετά ξαφνικά δεν ενδιαφέρθηκε. Όμως το παιδί δεν ήθελε να πάει στην Αταλάντα. Κάποια στιγμή μαθαίνω ότι είχε υπογράψει μόνος του στον Παναθηναϊκό κι έτσι πείσμωσα εγώ και τον έδωσα στον Ολυμπιακό. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, ο Πατέρας, ο Αλαφούζος κι ο Θωμαΐδης ξεσπάθωσαν εναντίον μου, όπως και για την τελευταία μου κατάθεση για τον Μαρινάκη. Και την ίδια στιγμή ο εισαγγελέας Λαΐνης με διάταξη μου παίρνει τους φρουρούς και μετά μου ασκήθηκε και δίωξη για τις κασέτες του Πατέρα».
Αποκάλυψη Κούγια: «Είμαι Παναθηναϊκός, αλλά… τρελάθηκα και έδωσα παίκτη στον Ολυμπιακό»!
| 01/03/17 - 19:35
Στην κατάθεσή του για το Koriopolis, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και σε μία ποδοσφαιρική ιστορία, όπου εμπλέκονται τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο