Facebook Pixel Τεράστια κίνηση Ζέκα! "Έσβησε τη φωτιά" στη Λεωφόρο – Mε ποιον είχε τετ α τετ την ώρα του ματς!
| 2017-03-04 22:33:00

Τεράστια κίνηση Ζέκα! "Έσβησε τη φωτιά" στη Λεωφόρο – Mε ποιον είχε τετ α τετ την ώρα του ματς!

Τεράστια κίνηση Ζέκα! "Έσβησε τη φωτιά" στη Λεωφόρο – Mε ποιον είχε τετ α τετ την ώρα του ματς!

Ο άσος του Παναθηναϊκού απέδειξε γιατί είναι αρχηγός. Τι συνέβη στο παιχνίδι με την Βέροια και γιατί έτρεξε αμέσως να ηρεμήσει συμπαίκτη του που είχε… στραβώσει άσχημα!

Ένα απίθανο σκηνικό εκτυλίχθηκε την στιγμή της εκτέλεσης του δεύτερου πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Βέροια, το οποίο και έληξε με το εντυπωσιακό 5-0! 

Ενώ το σκορ λοιπόν ήταν ήδη στο 2-0 υπέρ των Πράσινων, ο Μπεργκ κέρδισε πέναλτι στο 37' του αγώνα με την ομάδα της Ημαθίας και πήρε την μπάλα για να το εκτελέσει.

Εκεί τον πλησίασε ο Βιγιαφάνιες και του ζήτησε να το βαρέσει εκείνος, με τον Σουηδό να συναινεί και να του αφήνει την μπάλα.

Ωστόσο, μετά από σχετική εντολή του Μαρίνου Ουζουνίδη, τα πλάνα άλλαξαν και πάλι και ο Σουηδός κατευθύνθηκε προς την άσπρη βούλα, για να εκτελέσει και το δεύτερο πέναλτι του Τριφυλλιού και μάλιστα εύστοχα.

Η εξέλιξη αυτή όμως και η απόφαση του Έλληνα κόουτς να… ρίξει άκυρο στον Βιγιαφάνιες, δεν άρεσε πολύ στον Αργεντινό, ο οποίος αποχώρησε από το σημείο εμφανώς ενοχλημένος. Μάλιστα, το «10αρι» του Παναθηναϊκού δεν κοίταξε καν την εκτέλεση του Σουηδού, ενώ αρχικά δεν πανηγύρισε…

Ωστόσο, ο Ζέκα που ήταν κοντά και είδε τι συνέβη, ως αρχηγός έτρεξε αμέσως κοντά του και αφού του μίλησε, κατάφερε να του αλλάξει διάθεση. Ο Πορτογάλος «έφτιαξε» τον Βιγιαφάνες, τον έπεισε να ξεχάσει ό,τι συνέβη και έτσι στα επόμενα δευτερόλεπτα άλλαξε διάθεση και έτρεξε… σφαίρα στον Μπεργκ για να πανηγυρίσει το γκολ, έστω και τελευταίος!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags