Στην αποστολή της Ένωσης λοιπόν επέστρεψε ο μέχρι πρότινος "κομμένος" Χρήστος Αραβίδης! Εκτός έμειναν οι Πατίτο, Γκάλο, Μπακάκης και Τσιγκρίνσκι
Αναλυτικά:
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι Ροντρίγκο Γκάλο, Πάτο Ροντρίγκες και Μιχάλης Μπακάκης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πήγε στα Σπάτα και ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη τη Δευτέρα 6 Μαρτίου (19.30). Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Χρήστος Αραβίδης.
Οι 19 ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Αραβίδης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο