Από τη σεζόν 2002-03 είχαν να διατεθούν περισσότερα εισιτήρια από το κυριακάτικο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός σε παιχνίδι κανονικής διάρκειας στην Τούμπα.
Η εκκαθάριση στο ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό έδειξε 26.379 εισιτήρια και πρόκειται για τα περισσότερα που έχουν διατεθεί σε αγώνα του ΠΑΟΚ εδώ και σχεδόν μία 15ετία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος!
Συγκεκριμένα η προηγούμενη μεγαλύτερη προσέλευση ήταν στην πρεμιέρα της σεζόν 2002-03, όταν σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (4-1) είχαν διατεθεί 26.800 εσιτήρια.
Ωστόσο η μεγαλύτερη προσέλευση των τελευταίων χρόνων είχε σημειωθεί στα πλέι οφ της περιόδου 2008-09 με τα 28.073 εισιτήρια κόντρα στην ΑΕΚ.
Να σημειώσουμε ότι σε όσα ευρωπαϊκά ματς είχε υπάρξει sold out, τα εισιτήρια ήταν λιγότερα μιας και κάποιες θύρες είχαν δεσμευτεί για τους φιλοξενούμενους.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο