Facebook Pixel Μετράει μέρες ο "ανεβασμένος" του ΠΑΟΚ; - Μέχρι και για διαζύγιο ακούγεται - Διαβάστε ποιος τον "τρώει"...
| 2017-03-10 20:45:00

Μετράει μέρες ο "ανεβασμένος" του ΠΑΟΚ; - Μέχρι και για διαζύγιο ακούγεται - Διαβάστε ποιος τον "τρώει"...

Μετράει μέρες ο "ανεβασμένος" του ΠΑΟΚ; - Μέχρι και για διαζύγιο ακούγεται - Διαβάστε ποιος τον "τρώει"...

Αποχώρηση - τρελή έκπληξη κυκλοφορεί πως μπορεί να υπάρξει το καλοκαίρι στην Τούμπα. Ποιος υπάρχει πιθανότητα να μαζέψει τα πράγματά του και για ποιο λόγο; «Κλικ» κι έμαθες!

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού είναι πολύ καλό και λογικό είναι αυτή την περίοδο να μην απασχολούν την ΠΑΕ πολλά πράγματα που δεν αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι.

Όπως, άλλωστε, σας γράψαμε και πρόσφατα, είναι έτοιμος και ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει καλοκαιριού, με τους ανθρώπους της διοίκησης να έχουν στοχεύσει στην απόκτηση ενός πορτιέρο, ενός επιτελικού μέσου κι ενός εξτρέμ, αν φυσικά, δεν προκύψει κάποια αποχώρηση βασικού ποδοσφαιριστή.

Εξάλλου, υπάρχει τεράστια ικανοποίηση για τις μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη, καθώς οι Πρίγιοβιτς, Ενρίκε και Ουάρντα, έχουν αποδειχθεί εξαιρετικές λύσεις και ειδικά ο Ελβετός φορ έχει τρελάνει τους πάντες στην ομάδα με τις απίστευτες επιδόσεις του.

Πάντως, αυτό δε σημαίνει πώς υπάρχει και μεγάλη ικανοποίηση για τον άνθρωπο που διευθέτησε αυτές τις μεταγραφές, τον Λούμπος Μίχελ, για τον οποίο γράφτηκε σήμερα ότι "έχει πάρει πόντους" και πως είναι "ανεβασμένος". Αυτό δε φαίνεται, δηλαδή, να ισχύει και, όπως ακούγεται στη Θεσσαλονίκη, το μέλλον του παλαίμαχου διαιτητή στην Τούμπα είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Σε αυτό παίζει ρόλο η κόντρα που λέγεται ότι υπάρχει ανάμεσα στον Λούμπος Μίχελ και τον Γιώργο Σαββίδη, η οποία ξέσπασε, όπως σας έχει αποκαλύψει ο sportdog σε άλλο ρεπορτάζ, από τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι δύο άνδρες διαφώνησαν για τον επιθετικό που έπρεπε να πάρει ο ΠΑΟΚ και τελικά αποκτήθηκε ο ...Τιάμ, ο οποίος ως γνωστόν πέρασε και δεν ακούμπησε.

Μάλιστα, οι "κακές γλώσσες" στην Τούμπα λένε ότι έγιναν ...απόπειρες από πλευράς ανθρώπων του Δικεφάλου για να "στριμωχτεί" ακόμα περισσότερο ο παλαίμαχος ρέφερι. Όπως το ότι του ανατέθηκε, η περίπτωση του Σωτηρίου, μία υπόθεση που δεν είχε καμία πιθανότητα να βγάλει εις πέρας, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον πρώτο λόγο για τον φορ του ΑΠΟΕΛ, εκμεταλλευόμενος την παρουσία του Χόρχε Λορένθο στον κυπριακό σύλλογο. Θυμίζουμε δε, ότι ο Λούμπος Μίχελ είχε ταξιδέψει μέχρι τη Λευκωσία για να κλείσει τον νεαρό φορ, ωστόσο, όπως ανέμεναν και στον ΠΑΟΚ, δεν τα κατάφερε σε μια περισσότερο ...αποστολή αυτοκτονίας, που σκοπό είχε να τον φέρει σε δυσκολότερη θέση.

Δεν προκύπτει, λοιπόν, από κάπου ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τον παλαίμαχο ρέφερι στην Τούμπα, παρά μόνο ότι μπορεί να κέρδισε χρόνο και να απέφυγε την ...απόλυση.

Βέβαια, από την άλλη, υπάρχει και η δεύτερη άποψη στη Θεσσαλονίκη που λέει ότι ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι απρόβλεπτος και ποτέ κάποιος δε βάζει στο χέρι του στη φωτιά για τις αποφάσεις του. Έτσι και στην περίπτωση του Λούμπος Μίχελ δε θα μπορούσε κάποιος να υπογράψει ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, αν και οι πληροφορίες που λένε ότι ο Σλοβάκος έχει μπει για τα καλά στη "μαύρη λίστα" δείχνουν να είναι απολύτως έγκυρες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags