Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις ...παλιές του εμφανίσεις και μετά τις άνετες νίκες με Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Βέροια (είχε μεσολαβήσει και η ήττα από την Ξάνθη), έμεινε στο 1-1 με τον Ηρακλή που παλεύει να σωθεί, χωρίς μάλιστα να είναι και καλύτερος.

Οι Πράσινοι, παρότι έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους και γι' αυτό ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του ματς καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο Έλληνας κόουτς από τα πρώτα κιόλας λεπτά φώναζε στους παίκτες του να μην κάνουν το εύκολο λάθος, ενώ μετά το γκολ-πέναλτι του Μπεργκ, έβαζε τις φωνές σε όποιον ποδοσφαιριστή του γύριζε την μπάλα προς τα πίσω.

Βλέποντας, μάλιστα, και τις ευκαιρίες που έχαναν στην επίθεση και προφανώς καταλαβαίνοντας πως όποιος δε σκοράρει, κινδυνεύει να την ....πληρώσει βάσει του νόμου του ποδοσφαίρου, ο Ουζουνίδης έχανε σιγά-σιγά την ψυχραιμία του.

Κάπου εκεί, λοιπόν, ξέχασε και την πρώτη του οδηγία μόλις πάτησε το πόδι του στο Κορωπί, όταν είχε πει σε αυστηρός ύφος σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, ότι δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθεί ξανά κανείς σε διαιτητή, καθώς αυτή πλέον θα ήταν δουλειά της διοίκησης.

Ωστόσο, στο 66ο λεπτό, όταν ο επόπτης σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι του για οφσάιντ του Μπουμάλ, κάτι που συνέβη και στο 67ο λεπτό με τον Εμποκού (δείτε τις φάσεις ΕΔΩ), ο κόουτς του Τριφυλλιού πετάχτηκε πάνω και έτρεξε σε έξαλλη κατάσταση να διαμαρτυρηθεί!

Ωστόσο, η έκρηξή του δεν κράτησε πολύ και προς τιμήν του, στην πρώτη του δήλωση αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, δεν ασχολήθηκε καθόλου με τη διαιτησία και τα… έχωσε άγρια μόνο στους παίκτες του.