Facebook Pixel "Ποιος Ρομπέρτο; Αυτός πάει να κάνει δίδυμο στον Ολυμπιακό" - "Προβληματισμός για Καπίνο..."!
| 2017-03-28 19:12:00

"Ποιος Ρομπέρτο; Αυτός πάει να κάνει δίδυμο στον Ολυμπιακό" - "Προβληματισμός για Καπίνο..."!

του Γιώργου Κτενά
"Ποιος Ρομπέρτο; Αυτός πάει να κάνει δίδυμο στον Ολυμπιακό" - "Προβληματισμός για Καπίνο..."!

Υπάρχει θέμα επιστροφής του Ισπανού; Θα βοηθούσε αυτή η εξέλιξη τους Πειραιώτες; Ποιος πρέπει να… πιάσει Λιμάνι; Όλες οι απαντήσεις στη συνέντευξη του SportDog!

Θέμα… τερματοφύλακα έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τα σενάρια για τον Ζαν-Λουί Λεκά, προέκυψαν σήμερα νέα δημοσιεύματα για πιθανή επιστροφή του Ρομπέρτο, αλλά και για «εσωτερική μεταγραφή» του Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο από τους Πειραιώτες.

Ο SportDog λοιπόν, επικοινώνησε με τον Aντώνη Μανίκα, που ζει καθημερινά τον άσο του Πανιωνίου και τον ρώτησε για όλα τα θέματα που αφορούν την θέση 1!

"Ο Ανδρέας είναι πολύ σταθερός τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Δεν γνωρίζω αν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, στον Πανιώνιο βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού. Έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν σε εμάς, καθώς με τα πολλά παιχνίδια που έπαιξε κατάφερε να βρει ρυθμό και να δείξει τα προσόντα του. Είναι ήρεμος, έχει καλά αντανακλαστικά και είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο", σχολίασε στον SportDog ο παλαίμαχος άσος τού συλλόγου και νυν επικεφαλής τού τμήματος σκάουτινγκ του Πανιωνίου, Aντώνης Μανίκας

Παράλληλα, συμπλήρωσε για το αν θα μπορούσε να αποτελέσει δίδυμο με τον Καπίνο την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας:

"Φέτος ο Ολυμπιακός είχε δίδυμο με τον Καπίνο τον Λεάλι, που ήρθε από την ιταλική σχολή και όλοι περίμεναν κάτι περισσότερο. Ο Αντρέας στην αρχή δεν είχε πολλά παιχνίδια, αλλά φέτος έκανε γεμάτο πρωτάθλημα και τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Η άποψή μου είναι ότι θα μπορούσε να αποτελέσει δίδυμο με τον Καπίνο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Βέβαια εγώ μιλάω ως άνθρωπος του Πανιωνίου, που προωθούμε συνέχεια τα νέα παιδιά. Ως Πανιώνιος, λοιπόν, θα έλεγα ότι η λογική μου είναι να προωθήσω ένα δικό μου παιδί. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει άλλες απαιτήσεις".

Σενάρια που εμφανίζονται κατά καιρούς θέλουν τον Ρομπέρτο να επιστρέφει. Ποιο δίδυμο τερματοφυλάκων θα θεωρούσατε ότι ταιριάζει στον Ολυμπιακό που δείχνει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά;

"Όπως είπα και προηγουμένως, μιλάω με βάση την νοοτροπία που υπάρχει στον Πανιώνιο. Να προωθούμε δηλαδή νέα παιδιά. Θα προτιμούσα λοιπόν το δίδυμο Καπίνο - Γιαννιώτη, που έχει και γεμάτη σεζόν φέτος αλλά και για να προωθήσω ένα νέο παιδί, παρά την επιστροφή του Ρομπέρτο. Που φέτος δεν έχει και πολλά παιχνίδια στα πόδια του".

Πώς βλέπετε την παρουσία του Καπίνο το τελευταίο διάστημα;

"Η διάρκεια είναι που καθιερώνει κάποιον ποδοσφαιριστή και ειδικά έναν τερματοφύλακα. Έχει πολλά προσόντα και πήγε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Θα πρέπει να πάρει συνεχόμενα ματς, γιατί προβλημάτισε λίγο με τους τραυματισμούς του. Δεν είναι σύνηθες να τραυματίζεται, με θλάσεις, έναν τερματοφύλακας. Στα παιχνίδια που έπαιξε το τελευταίο διάστημα, όμως, είχε καλή εικόνα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags